دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
سیبزمینی شکمپر
مواد لازم:
ژامبون گوشت یا مرغ: ۲برگ قطعهقطعه
فلفلدلمهای رنگی: ۴ برش
سس مایونز: ۲ قاشق مرباخوری
جعفری خردشده: ۲ قاشق غذاخوری
هویج خردشده: یک عدد کوچک
ذرت دانه: ۲ قاشق غذاخوری
سیبزمینی سایز بزرگ: یک عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه:
ابتدا سیبزمینی را داخل فر گذاشته و در دمای ۴۰۰درجه فارنهایت به مدت ۲۰دقیقه پخته سپس سیبزمینی را از وسط نصف کرده و با قاشق گوشت آن را بگیرید.
مابقی مواد را با هم مخلوط کرده و به شکل سالاد درآورده و روی سیبزمینی نصف شده قرار داده و به دلخواه تزئین میکنیم.
این میانوعده بسیار راحت و در عین حال خوشمزه و قابل دسترس است که میتواند در بعضی موارد جای شام را هم برای شما بگیرد. این نوع عصرانه در کشور همسایه ترکیه بسیار در انواع و اقسام مختلف مشاهده میشود و این عصرانه توانایی عوض کردن مواد تشکیلدهنده بسیار دارد.
نکته
با گوشت چرخکرده هم میشودبه جای مخلوطی که روی سیبزمینی تنوری ما را گرفته است، میتوانید از مخلوطی شبیه به مایه ماکارونی هم استفاده کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست