دوشنبه, ۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 24 February, 2025
میوه خورها بخوانند

برای استفاده از برخی میوهها باید ترفندهایی به کار بست که ممکن است همگان آن را ندانند و نتیجه خریدشان، غرغر عیال(!)، کثیفی دستها، یا حتی به کشتی گرفتن با میوه نگونبخت منجر شود! اگر جزو این افرادید با دانستن نمونههای ذیل میتوانید مهارتتان را نشان دهید.
نارگیل: الیاف نارگیل را جدا کنید تا لکههایی همانند چشم بر پوسته آن ببینید. اگر پیچگوشتی یا یخخُردکن را روی آنها بگذارید و ضربه بزنید، نارگیل براحتی سوراخ میشود و میتوانید آب یا شیره آن را در ظرف بریزید. پس از خالی کردن شیره، با چکش چند ضربه به پوسته بزنید تا به میوه خام یا سفیده نارگیل دسترسی یابید. برای صرف آن به صورت پخته نیز نارگیل را حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بجوشانید. پس از آنکه سرد شد، پوست نارگیل براحتی شکسته میشود.
آناناس: اگر آناناس بویی مطبوع دهد و برگ آن براحتی کنده شود، یعنی رسیده است. آن را از طول به دو نیم کنید. قسمت برگدار را ببُرید سپس یک برش طولی دیگر به آنها بدهید تا چهار قسمت حاصل شود. قسمت سفت درون میوه را جدا کنید. اکنون به شکل هندوانه میتوانید پوست را جدا کنید و آناناس را قاچقاچشده مصرف کنید.
گردوی سبز: اگر به دستکش دسترسی ندارید، برای آنکه انگشتانتان حین پوست کندن گردوی سبز و تازه، سیاه نشود، دستتان را خیس کنید و با چکش ضربهای بر آن بزنید. سپس در ظرفی پر از آب، پوست را از گردو جدا کنید.
گردوی قهوهای: برای یکدست و درسته خارج کردن مغز گردو از پوست، روز قبل همه گردوها را در ظرف حاوی آب و نمک بخیسانید. پوست گردو نرم شده، براحتی میتوانید مغزش را سالم و درسته خارج کنید.
رسیده کردن هلو و خرمالوی نارس: بعضی وقتها در میان هلوها یا خرمالوهای خریداری شده، تعدادی میوه سفت و نارس هم وجود دارد. آنها را جدا کرده، در روزنامه یا پوششی کاغذی قرار دهید. گاز متصاعد شده از هلوها یا خرمالوهای موجود در این محفظه کاغذی سختتر خارج شده، باعث افزایش انفعالات شیمیایی و سرعت گرفتن زمان رسیدگی میوه میشود.
موز: سعی کنید موز را به مقدار کم و اندکی نارس و سبز بخرید زیرا موز میوهای است که بسرعت رسیده و فاسد یا خراب میشود. در هر حال، موزها را یا از جایی آویزان کنید یا درون رولهای آلومینیومیو فویل گذاشته در یخچال بگذارید تا زمان بیشتری سالم و بدون لک باقی بماند. به یاد داشته باشید موز در مجاورت کیوی، طالبی و خربزه زودتر خراب میشود.
رشید حسام
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست