سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
املت اسپانیایی
زمان تهیه:
۱۰ دقیقه
زمان پخت:
۲۰ دقیقه
مواد لازم
۲۸۰ گرم سیبزمینی
پنج عدد تخممرغ
نصف پیاز
یک عدد گوجهفرنگی
یک فنجان نخودفرنگی
سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
سیبزمینیها را پوست گرفته و بخوبی خرد کنید. پیاز و گوجهفرنگی را نیز بخوبی خرد کنید.
سیبزمینیها را در روغن تفت داده و تا جایی حرارت دهید که نرم شود. سپس تمام مواد را با هم در کاسهای بریزید.تخممرغها را که از قبل زدهاید به مواد اضافه کرده و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل بیفزایید.
در تابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. این مواد را داخل تابه بریزید و با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست