جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
املت اسپانیایی
زمان تهیه:
۱۰ دقیقه
زمان پخت:
۲۰ دقیقه
مواد لازم
۲۸۰ گرم سیبزمینی
پنج عدد تخممرغ
نصف پیاز
یک عدد گوجهفرنگی
یک فنجان نخودفرنگی
سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
سیبزمینیها را پوست گرفته و بخوبی خرد کنید. پیاز و گوجهفرنگی را نیز بخوبی خرد کنید.
سیبزمینیها را در روغن تفت داده و تا جایی حرارت دهید که نرم شود. سپس تمام مواد را با هم در کاسهای بریزید.تخممرغها را که از قبل زدهاید به مواد اضافه کرده و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل بیفزایید.
در تابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. این مواد را داخل تابه بریزید و با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
عراق دانشگاه تهران انتخابات حسن روحانی مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی دولت دولت سیزدهم چین رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی
ایران بارش باران تهران هواشناسی یسنا هلال احمر روز معلم آتش سوزی پلیس معلم سیل شهرداری تهران
سهام عدالت قیمت خودرو قیمت طلا بازار خودرو حقوق بازنشستگان قیمت دلار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو سایپا کارگران ارز
عمو پورنگ لیلا بلوکات سریال موسیقی پردیس پورعابدینی تلویزیون عفاف و حجاب صداوسیما مسعود اسکویی سینمای ایران سینما
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه روسیه حماس ترکیه نوار غزه انگلیس اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال تراکتور لیگ برتر جواد نکونام لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا
هوش مصنوعی اینستاگرام اپل گوگل تبلیغات ناسا دبی
خواب فشار خون کبد چرب