شنبه, ۲۲ دی, ۱۴۰۳ / 11 January, 2025
حبه قند
حبه قند cubit-sugar یا sugar-pill گویا فقط مصرف داخلی دارد و در هیچ کجای دنیا دیده نشده است که چای قند پهلو بنوشند. حتی در ممالک همجوار مثل هند و پاکستان و آسیای میانه و کشورهای عربی، همگان شکر را در داخل چای می ریزند و شیرین میکنند و بعد میل میکنند.
اینکه قند را در بین دندانهای پیشین بگیرند بعد آن را به حاشیه دندانهای آسیا برانند و چای را هورت بکشند خاص این منطقه است و از حال و هوای فرهنگ این مرز و بوم حکایت دارد.
گذاشتن حبه قند در دهان و سرکشیدن جرعه ای از چای داغ و دبش سبب وا رفتن اجزای بلور قند در دهان میشود که گاه در گلو می پرد به ویژه آنکه فرد در حال نوشیدن چای بخندد یا سخن بگوید.
تحریک ذرات قند در حفره داخلی حنجره موجب حالت خفگی یا اسپاسم میشود. به طوری که فرد به سرفه کردن متوالی میافتد، راه تنفس میگیرد، عروق گردن او برجسته میشود، ماهیچههای گردن انقباض پیدا میکند و بعید نیست که از پای در آید.بسیاری از بیماران ما که ضایعات مزمن در طنابهای صوتی و حنجره پیدا میکنند، پیدایش آن را به پریدن همین اجزای بلورین قند در حین ولو شدن با چای نسبت میدهند.
نویسنده : دکتر عبدالحمید حسین نیا
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست