یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
MMS چیست؟
ام ام اس (MMS) یا سرویس پیام چندرسانهای یکی از استانداردهای ارسال پیام در شبکههای موبایل است
تفاوت سرویس ام ام اس (MMS-Mulstimedia Messaging Service) با سرویس اس ام اس (SMS) این است که ام ام اس تنها دارای متن نیست، بلکه قابلیت جای دادن صدا، عکس و فیلم در خود را دارد.
از بین فرمتهای چندرسانهای تنها چند فرمت خاص هستند که با ام ام اس ها سازگارند:
متن (متن با قلمها و رنگهای مختلف)
عکس (JPEG، GIF)
صدا (MP۳، MIDI)
ویدئو (MPEG)
بخشهای مختلف یک ام ام اس را میتوان از سایتهای WAP، فایلهای ذخیرهشده بر روی گوشی و یا مستقیماً از میکروفون یا دوربین گوشی تهیه کرد.
پروتکل ام ام اس زیر مجموعهای از پروتکل ارسال اس ام اس است. در حقیقت ام ام اس هم مانند اس اماس یک متن میباشد. به این ترتیب تمام مطالب چند رسانهای داخل ام ام اس به صورت متنی از کدهای قابل تبدیل به فایلهای عکس، صدا و ویدئو در میآید.
تنها تفاوت این دو سرویس در محدودیت حجم آنهاست. بیشترین حجم تعریف شده برای هر اس ام اس ۱۶۰ بایت میباشد در صورتی که ام ام اس از نظر حجم محدودیتی ندارد.
لایه دیتای مورد نیاز برای ارسال ام ام اس، GPRS میباشد. البته با توجه به افزایش کیفیت و حجم مطالب چندرسانهای و ظهور لایههای پر سرعت، استفاده از نسل سوم ارتباط دیتای موبایل (۳G) برای ارسال ام ام اس توصیه میشود.
در سالهای اولیه معرفی ام ام اس، بعضی از شرکتهای تولید تلفن همراه، گوشیهایی با قابلیت ارسال ای ام اس (EMS-Extended Messaging Service) را معرفی کردند.
این سرویس تفاوت زیادی با ام ام اس ندارد و تنها دارای عکسها و انیمیشنهای بسیار سادهای است. دلیل این تفاوت نیز در ضعف بعضی از گوشیهای تلفن همراه در ارسال و دریافت فایلهای چندرسانهای با فرمتهایی است که به آنها اشاره کردیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست