پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

گل کدوی شکم پر


گل کدوی شکم پر

▪ مواد لازم:
- آرد - یک پیمانه
- آب - یک پیمانه
- نمک و فلفل - به میزان کافی
- پنیر خامه ای - ۲ قاشق غذاخوری
- پنیر فتا - یک سوم پیمانه
- ریحان تازه خرد شده - یک قاشق غذاخوری
- ساقه پیازچه خرد شده …

مواد لازم:

- آرد - یک پیمانه

- آب - یک پیمانه

- نمک و فلفل - به میزان کافی

- پنیر خامه ای - ۲ قاشق غذاخوری

- پنیر فتا - یک سوم پیمانه

- ریحان تازه خرد شده - یک قاشق غذاخوری

- ساقه پیازچه خرد شده - یک عدد

- گل کدو - ۸ عدد

- خامه - ۲ قاشق مرباخوری

- روغن برای سرخ کردن - به میزان کافی

طرز تهیه:

در ظرفی آرد، آب و نمک را با هم مخلوط کنید تا نرم و یک دست شود. در ظرف دیگری پنیر فتا، پنیر خامه ای ، خامه، ریحان و پیازچه را با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل به مقدار لازم به مواد بیفزایید. داخل گل های تمیز و شسته شده را به میزان یک و نصف قاشق مرباخوری از مواد پر کنید.

روغن را خوب داغ کنید، گل ها را یکی یکی در مایه آرد و آب فرو ببرید و هر دو طرف را به مدت یک تا ۲ دقیقه سرخ کنید و با سس مورد علاقه داغ داغ سرو کنید.