پنجشنبه, ۲۳ اسفند, ۱۴۰۳ / 13 March, 2025
مجله ویستا
گل کدوی شکم پر

مواد لازم:
- آرد - یک پیمانه
- آب - یک پیمانه
- نمک و فلفل - به میزان کافی
- پنیر خامه ای - ۲ قاشق غذاخوری
- پنیر فتا - یک سوم پیمانه
- ریحان تازه خرد شده - یک قاشق غذاخوری
- ساقه پیازچه خرد شده - یک عدد
- گل کدو - ۸ عدد
- خامه - ۲ قاشق مرباخوری
- روغن برای سرخ کردن - به میزان کافی
طرز تهیه:
در ظرفی آرد، آب و نمک را با هم مخلوط کنید تا نرم و یک دست شود. در ظرف دیگری پنیر فتا، پنیر خامه ای ، خامه، ریحان و پیازچه را با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل به مقدار لازم به مواد بیفزایید. داخل گل های تمیز و شسته شده را به میزان یک و نصف قاشق مرباخوری از مواد پر کنید.
روغن را خوب داغ کنید، گل ها را یکی یکی در مایه آرد و آب فرو ببرید و هر دو طرف را به مدت یک تا ۲ دقیقه سرخ کنید و با سس مورد علاقه داغ داغ سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست