پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
گل کدوی شکم پر
مواد لازم:
- آرد - یک پیمانه
- آب - یک پیمانه
- نمک و فلفل - به میزان کافی
- پنیر خامه ای - ۲ قاشق غذاخوری
- پنیر فتا - یک سوم پیمانه
- ریحان تازه خرد شده - یک قاشق غذاخوری
- ساقه پیازچه خرد شده - یک عدد
- گل کدو - ۸ عدد
- خامه - ۲ قاشق مرباخوری
- روغن برای سرخ کردن - به میزان کافی
طرز تهیه:
در ظرفی آرد، آب و نمک را با هم مخلوط کنید تا نرم و یک دست شود. در ظرف دیگری پنیر فتا، پنیر خامه ای ، خامه، ریحان و پیازچه را با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل به مقدار لازم به مواد بیفزایید. داخل گل های تمیز و شسته شده را به میزان یک و نصف قاشق مرباخوری از مواد پر کنید.
روغن را خوب داغ کنید، گل ها را یکی یکی در مایه آرد و آب فرو ببرید و هر دو طرف را به مدت یک تا ۲ دقیقه سرخ کنید و با سس مورد علاقه داغ داغ سرو کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی معلمان رهبر انقلاب دولت سیزدهم مجلس بابک زنجانی شهید مطهری
آتش سوزی پلیس تهران قوه قضاییه پلیس راهور هلال احمر سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی
قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو خودرو دلار بانک مرکزی ایران خودرو حقوق بازنشستگان سایپا کارگران تورم
سریال نمایشگاه کتاب جواد عزتی تلویزیون عفاف و حجاب کتاب مسعود اسکویی سینما رضا عطاران سینمای ایران دفاع مقدس فیلم
مکزیک
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه چین انگلیس اوکراین ترکیه یمن افغانستان
استقلال پرسپولیس فوتبال سپاهان علی خطیر لیگ برتر لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید باشگاه استقلال بایرن مونیخ
هوش مصنوعی هواپیما تبلیغات تلفن همراه اپل گوگل همراه اول مدیران خودرو ناسا عیسی زارع پور وزیر ارتباطات
کبد چرب فشار خون بیمه کاهش وزن بیماری قلبی دیابت مسمومیت داروخانه