سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

تازه های تغذیه


تازه های تغذیه

تحقیقات اخیر نشان می دهد كه بادمجان دارای ماده ای ضدتشنج است و در درمان بیماری صرع اثر بسیار خوبی دارد بنابراین اشخاصی كه تشنج و صرع دارند, بهتر است كه از بادمجان استفاده كنند

● بادمجان و درمان صرع

بادمجان دارای ماده‌ای ضدتشنج است و در درمان بیماری صرع اثر بسیار خوبی‌ دارد. بنابراین اشخاصی كه تشنج و صرع دارند، بهتر است كه از بادمجان استفاده كنند. مهم‌ترین خاصیت بادمجان كم كالری بودن آن است كه غذای بسیار خوب برای كسانی است كه می‌خواهند وزن كم كنند، زیرا ویتامین و مواد مغذی نیز دارد. بادمجان را حتماً به حالت كاملاً رسیده باید مصرف كرد، زیرا خام آن طعم تلخ داشته و در افرادی كه آسم و برونشیت دارند، باعث تحریك ‌این بیماری می‌شود. شایان ذكر است بادمجان با همه خواصی كه دارد نباید مورد استفاده اشخاصی كه بواسیر و درد چشم دارند قرار گیرد، زیرا بیماری آنها را تشدید می‌كند. ‌این اشخاص اگر می‌خواهند بادمجان بخورند بهتر است آن را با گوشت، روغن و یا سركه بپزند و سپس مصرف كنند.

● اختلالات تغذیه‌ای در دختران نوجوان

اختلالات تغذیه‌ای می‌توانند باعث در پیش گرفتن عادات تغذیه‌ای ناسالم شده و در حالت‌های افراطی كاهش خطرناك و مضر وزن را در پی خواهند داشت. متخصصان مركز سلامت دختران جوان در آمریكا در ‌این‌ باره اظهار كردند: كه پروراندن تصویر یك بدن سالم در ذهن دختر نوجوان شما می‌تواند عامل كلیدی و مهمی ‌در پیشگیری از بروز اختلالات تغذیه‌ای باشد. متخصصان توصیه می‌كنند كه به كودكان بیاموزید كه به خودش هم از نظر خصوصیات جسمی‌ و از نظر غیر جسمی‌ احترام بگذارد. با فرزندتان درباره اهمیت اینكه خودش باشد و سعی نكند شبیه عكس‌های مدل‌ها در مجلات شود، صحبت كنید. روی غذا، كالری‌ها و وزن متمركز نشوید و مطمئن شوید كه فرزندتان نیز ذهن خود را به‌این موضوعات مشغول نكرده است. سعی كنید به جای تشویق به رژیم گرفتن، به دخترانتان اهمیت الگویی سالم برای زندگی و تغذیه سالم را بیاموزید. مصرف وعده‌های غذایی را برای فرزندتان به یك تجربه مثبت تبدیل كنید و بر روی مزایای جسمی‌ و روانی یك رژیم غذایی سالم متمركز شوید. به فرزند خود بیاموزید در هنگام مصرف غذا با استرس یا مسائل احساسی مواجه نباشد.

● گوشت و پنیر و هوش زیاد

خوردن گوشت و پنیر در وعده صبحانه تاثیر چشمگیری در افزایش سطح هوشی فرد دارد. نتایج یك تحقیق حاكی از آن است كه مصرف گوشت و پنیر موجب تقویت حافظه و كارایی بهتر هوش و حواس فرد می‌شود. دانشمندان دانشگاه سوانسی ولز معتقدند هر چه مقدار گلوكز (قند طبیعی موجود در میوه‌ها و گوشت حیوانات) پس از مصرف صبحانه با روند كندتری در خون جذب شود، كاركرد هوش و حافظه به‌خصوص در دانش‌آموزان مطلوب‌تر می‌شود. ‌این تحقیق خاطر نشان می‌كند كه خوردن غذاهایی با قدرت جذب گلوكز پائین در كودكان موجب تناسب اندام، جلوگیری از چاقی و حفظ اشتها می‌شود. محققان می‌گویند كه مصرف پروتئین در وعده غذایی صبحانه جذب آهسته گلوكز را به دنبال دارد، در نتیجه فرد بموقع گرسنه شده و از خرده خوری اجتناب می‌كند.

● دارچین، داروی دردهای عضلانی

دارچین رمز جوانی است و مصرف روزانه آن انسان را سالم و جوان نگه می‌دارد. دارچین بهترین دارو برای دردهای عضلانی و آرام‌كننده درد است، به‌طوری كه از بسیاری از داروهای آرام‌بخش بهتر است. در حقیقت می‌توان گفت دارچین والیوم گیاهی است، زیرا دارچین روی حیوانات و انسان اثر آرام‌بخش دارد. اثر مهم دیگر دارچین پایین آوردن تب است و امروزه از‌ این گیاه به صورت قرص و كپسول به عنوان تب‌بر استفاده می‌شود، به‌طوری كه به آسانی می‌توان با نوشیدن یك فنجان چای دارچین تب را به سرعت پایین آورد. دارچین خاصیت قوی در مصونیت بدن در مقابل امراض دارد، حتی می‌توان گفت به مقدار زیاد دارای اثر پنی‌سیلین و آنتی‌بیوتیك است. اگر حس كردید كه ضعیف شده‌اید و ممكن است بیمار شوید، چای دارچین را فراموش نكنید و حتی در سرماخوردگی و یا ضعف شدید مصرف چای دارچین بهترین دارو است.



همچنین مشاهده کنید