چهارشنبه, ۲۷ تیر, ۱۴۰۳ / 17 July, 2024
مجله ویستا

برش های ادویه‌ای فتا


برش های ادویه‌ای فتا

● مواد لازم:
▪ کره نرم: ۱۲۰ گرم
▪ روغن زیتون: نصف پیمانه
▪ پنیر فتای خرد شده: ۲۵۰گرم
▪ شیر: یک چهارم پیمانه
▪ بکینگ پودر: یک و نصف قاشق مرباخوری
▪ آرد: ۳پیمانه
▪ سیاه دانه یا کنجد: یک …

مواد لازم:

کره نرم:

۱۲۰ گرم

روغن زیتون:

نصف پیمانه

پنیر فتای خرد شده:

۲۵۰گرم

شیر:

یک چهارم پیمانه

بکینگ پودر:

یک و نصف قاشق مرباخوری

آرد:

۳پیمانه

سیاه دانه یا کنجد:

یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

کره را در دستگاه غذاساز با همزن برقی هم بزنید تا نرم و یکدست شود. دستگاه را روی دور کم تنظیم و روغن زیتون را به مواد اضافه کنید. در این مرحله پنیر فتا، شیر و بکینگ پودر را اضافه و مخلوط کنید. نصف آرد را اضافه کنید و هم بزنید. سپس بقیه آرد را اضافه و مخلوط کنید. خمیر را به ۲ قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل چهارگوش به ضخامت ۳میلی متر باز کنید، روی آن ها سیاه دانه یا کنجد بریزید و چهارگوش ها را به اندازه ۲.۵ سانتی متر ببرید و در سینی فر حاوی کاغذ روغنی قرار دهید. برش ها را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.

ارزش غذایی هر ۱۵۰ گرم فتا

کالری:

۳۹۶

چربی کل:

۳۱.۹۲ گرم

کلسترول:

۱۳۴ میلی گرم

سدیم:

۱۶۷۴ میلی گرم

پتاسیم:

۹۳ میلی گرم

قند:

۶.۱۴ گرم

پروتئین:

۲۱.۳۲ گرم