چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
واقعیت جهانی و آینده ملت
کتابی درباره درگیریهای فکری و سیاسی و چگونگی سرعتگیری این برخوردها از زمانهای گذشته تا کنون در سایه تحولات جهانی
▪ نام: واقعیت جهانی و آینده ملت
▪ نویسنده: جمعی از پژوهشگران و صاحب نظران
▪ ناشر: مجله البیان لندن
▪ تعداد صفحات: ۴۸۰ صفحه
▪ چاپ اول / ۲۰۰۸
کتاب «واقعیت جهانی و آینده ملت» کار پژوهشی جمعی از نویسندگان، صاحبنظران و اندیشمندان عرب توسط مجله البیان در لندن به زبان عربی منتشر شد.
این کتاب که پنجمین کتاب در سلسله کتابهای فکری است که توسط مجله البیان منتشر میشود، درباره درگیریهای فکری و سیاسی و چگونگی سرعتگیری این برخوردها از زمانهای گذشته تا کنون در سایه تحولات جهانی است.
کتاب واقعیت جهانی و آینده ملت همچنین تلاش میکند تلاشهای جنبشهای اسلامی را برای حفظ عقاید و سنتهای اسلامی جوامع مورد بررسی قرار داده و چگونگی پیشرفت جوامع اسلامی را در سایه تغییرات بینالمللی و وقایع منطقهای و اقلیمی تشریح دهد.
بررسی اندیشههای اسلامی در حکومتهای دینی، اندیشه اقتصاد اسلامی، کار اسلامی، ریشههای فرهنگی و فکری ملتهای خاورمیانه، چگونگی تاثیر گذاردن تحولات جهانی بر حرکتهای مدنی و محدودیتهای فکری در پیشبرد اعتلای امتهای اسلامی از مهمترین محورهای این کتاب محسوب میشود.
این کتاب در چهار فصل نوشته شده که فصل نخست آن را دکتر عبدالعزیز صقر درباره نگاه غربی به جامعه مدنی از زاویه تمدن، دین و اجتماع از قرن نوزدهم تا کنون نوشته است.
در بخش دوم دکتر علاء الدین الزاکی درباره مطالعات درک سیاسی و ظوابط آن نوشته است که به چگونگی تطبیق آن با شاخههای مختلف سیاسی در کشورهای مختلف جهان و چگونگی درمان بیماریهای سیاسی در کشورهای مختلف جهان را مورد بررسی قرار میدهد.
ابراهیم ارزق جامعه شناس عرب نیز در بخش سوم این کتاب تلاش میکند کج فهمیهای دینی و سوء تعبیرهای مذهی از تحولات اجتماعی را مورد بررسی قرار داده و تحت عنوان قرائت منتقدانه از مفهوم ولایت و برائت را در جوامع دینی اعم از اسلامی و غیر اسلامی مورد بررسی قرار دهد.
استاد بشیر عبد الفتاح نیز قسمت آخر کتاب را به خود اختصاص داده که در آن تحت عنوان تصورات غربیها از شخصیت اسلامی را مورد بررسی قرار میدهد.
وی در این بخش درک غربیها و مسیحیان اروپایی را از مسلمانان و شخصیتهای آنها را بررسی میکند و چگونگی همزیستی مسالمتآمیز مسلمانان با غیر مسلمانان را در جوامع مختلف شرح میدهد. چگونگی تغییر مذهب مسلمانان تحت تاثیر جوامع غیر اسلامی و تغییر مذهب مسیحیان به اسلام از عمدهترین مباحثی است که عبدالفتاح در این بخش به بررسی آن پرداخته است.
نویسنده : علی موسوی خلخالی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست