جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

فیله تند سرخ شده


فیله تند سرخ شده

● مواد لازم
▪ چهار عدد فیله مرغ
▪ سه قاشق غذاخوری آرد
▪ یک چهارم قاشق چای خوری سس فلفل تند
▪ سه قاشق غذاخوری آبلیمو
▪ نصف فنجان آب
▪ سه حبه سیر له شده
▪ یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
● …

مواد لازم

چهار عدد فیله مرغ

سه قاشق غذاخوری آرد

یک چهارم قاشق چای خوری سس فلفل تند

سه قاشق غذاخوری آبلیمو

نصف فنجان آب

سه حبه سیر له شده

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

طرز تهیه

روغن زیتون را در تابه کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.

سیر را در آن ریخته و تفت دهید، سپس آبلیمو و نمک را به آن اضافه کنید و یک دقیقه دیگر با هم بجوشانید.

در ظرف مناسبی نمک، آرد و فلفل را مخلوط کنید و سینه ها را در آن بغلتانید. سپس کمی روغن در تابه ریخته و فیله ها را در آن سرخ کنید، فر را با درجه ۴۰۰ گرم کنید، سس تهیه شده را روی فیله های سرخ شده ریخته و برای پنج دقیقه درون فر قرار دهید.

فریده وکیلی