دوشنبه, ۲۴ دی, ۱۴۰۳ / 13 January, 2025
گارنی یاریخ
بادمجان یکی از پرکاربردترین صیفیجات در آشپزی جهان است. بسیاری از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی نیز با بادمجان درست میشوند که نظیر آنها را در هیچکجا نمیتوان یافت. گارنی یاریخ یا بادمجان شکم پر یک غذای خوشمزه تبریزی است.
مواد مورد نیاز:
بادمجان 4 تا 5 عدد
روغن به میزان لازم
گوشت چرخکرده 250 گرم
پیاز رندهکرده 1 عدد
رب گوجهفرنگی 3 قاشق سوپخوری
سیر خردکرده 2 حبه
جعفری خردکرده 5 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
لپه 30 گرم
طرز تهیه:
1. ابتدا بادمجانها را بشوئید و درسته در روغن سرخ کنید.
2. سپس شکافی در آنها ایجاد کنید، و کنار بگذارید.
3. آنگاه گوشت را همراه با پیاز، 2 قاشق رب گوجهفرنگی، سیر، جعفری، نمک و فلفل تفت دهید.
4. اینک لپه را پس از پختن، با گوشت مخلوط کنید و شکم بادمجانها را از آن پر کنید.
5. اکنون آنها را در قابلمهی مناسبی بچینید و روی اجاق بگذارید.
6. حالا باقیماندهی رب گوجهفرنگی را با 1 پیمانه آب جوش مخلوط سازید و روی بادمجانها بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا آب افزوده کاملاً جذب بادمجانها شود.
7. اینک غذا را در ظرف زیبائی بچینید و از خود پذیرائی نمائید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست