یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

کلوچه پرک جودوسر


کلوچه پرک جودوسر

مواد لازم:
آرد الک شده: ۱۰۰گرم
شکر (ترجیحا قهوه ای): ۵۰گرم
پرک جودوسر: ۵۰گرم
پودرنارگیل: ۸۰گرم
عسل: یک قاشق غذاخوری
کره: ۸۰گرم
جوش شیرین: کمتر از یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه:
فر را …

مواد لازم:

آرد الک شده: ۱۰۰گرم

شکر (ترجیحا قهوه ای): ۵۰گرم

پرک جودوسر: ۵۰گرم

پودرنارگیل: ۸۰گرم

عسل: یک قاشق غذاخوری

کره: ۸۰گرم

جوش شیرین: کمتر از یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

فر را روی ۱۷۵درجه سانتی گراد تنظیم کنید. سینی فر را کمی چرب کنید.

کره، عسل و شکر را هم بزنید تا سبک شود. جوش شیرین را اضافه کنید و هم بزنید.

در ظرف دیگر، آرد، جو و نارگیل را با هم مخلوط کنید.

مخلوط کره را با مخلوط مواد خشک هم بزنید، با پلاستیک به مدت ۲ساعت بپوشانید و کنار بگذارید. خمیر به دست آمده را به اندازه گردو شکل دهید و با فاصله روی سینی بچینید. کلوچه ها را به مدت ۱۰ تا ۱۲دقیقه در فر بپزید. پس از پخت از فر در بیاورید، روی سینی پنجره ای قرار دهید تا خنک شود.