دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
مجله ویستا
کلوچه پرک جودوسر
مواد لازم:
آرد الک شده: ۱۰۰گرم
شکر (ترجیحا قهوه ای): ۵۰گرم
پرک جودوسر: ۵۰گرم
پودرنارگیل: ۸۰گرم
عسل: یک قاشق غذاخوری
کره: ۸۰گرم
جوش شیرین: کمتر از یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
فر را روی ۱۷۵درجه سانتی گراد تنظیم کنید. سینی فر را کمی چرب کنید.
کره، عسل و شکر را هم بزنید تا سبک شود. جوش شیرین را اضافه کنید و هم بزنید.
در ظرف دیگر، آرد، جو و نارگیل را با هم مخلوط کنید.
مخلوط کره را با مخلوط مواد خشک هم بزنید، با پلاستیک به مدت ۲ساعت بپوشانید و کنار بگذارید. خمیر به دست آمده را به اندازه گردو شکل دهید و با فاصله روی سینی بچینید. کلوچه ها را به مدت ۱۰ تا ۱۲دقیقه در فر بپزید. پس از پخت از فر در بیاورید، روی سینی پنجره ای قرار دهید تا خنک شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست