یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا
کلوچه پرک جودوسر
مواد لازم:
آرد الک شده: ۱۰۰گرم
شکر (ترجیحا قهوه ای): ۵۰گرم
پرک جودوسر: ۵۰گرم
پودرنارگیل: ۸۰گرم
عسل: یک قاشق غذاخوری
کره: ۸۰گرم
جوش شیرین: کمتر از یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
فر را روی ۱۷۵درجه سانتی گراد تنظیم کنید. سینی فر را کمی چرب کنید.
کره، عسل و شکر را هم بزنید تا سبک شود. جوش شیرین را اضافه کنید و هم بزنید.
در ظرف دیگر، آرد، جو و نارگیل را با هم مخلوط کنید.
مخلوط کره را با مخلوط مواد خشک هم بزنید، با پلاستیک به مدت ۲ساعت بپوشانید و کنار بگذارید. خمیر به دست آمده را به اندازه گردو شکل دهید و با فاصله روی سینی بچینید. کلوچه ها را به مدت ۱۰ تا ۱۲دقیقه در فر بپزید. پس از پخت از فر در بیاورید، روی سینی پنجره ای قرار دهید تا خنک شود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
مجلس شورای اسلامی ایران مجلس مجلس دوازدهم انتخابات انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم ستاد انتخابات کشور رهبر انقلاب رئیس جمهور
تهران هواشناسی شهرداری تهران زلزله فضای مجازی سیل سازمان هواشناسی وزارت بهداشت آتش سوزی پلیس قتل بارش باران
قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا خودرو گاز حقوق بازنشستگان بازار خودرو بورس بانک مرکزی نمایشگاه نفت ایران خودرو مالیات
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران رضا عطاران کیانوش عیاری تلویزیون سینمای ایران نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران دفاع مقدس سینما سریال کتابخانه
فناوری
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه حماس سازمان ملل افغانستان رفح اوکراین
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر هوادار رئال مادرید باشگاه پرسپولیس سپاهان لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران بازی باشگاه استقلال
هوش مصنوعی همراه اول خورشید شفق قطبی ناسا ایالات متحده ایلان ماسک اپل نوآوری گوگل عیسی زارع پور وزیر ارتباطات
سرطان درمان و آموزش پزشکی تغذیه آلزایمر رژیم غذایی فشار خون قهوه زیبایی بارداری توت فرنگی