جمعه, ۳ اسفند, ۱۴۰۳ / 21 February, 2025
مجله ویستا
ترشی کلم برگ با ادویه

مواد لازم:
کلم برگ بنفش خرد شده:
یک کیلوگرم
پیاز قرمز ریز خرد شده:
۲ عدد
نمک:
۴ قاشق غذاخوری
سرکه سیب:
یک و نیم لیتر
چوب دارچین له شده:
کمی
برگ بو:
۳ عدد
پودر فلفل قرمز:
نصف قاشق مرباخوری
میخک له شده:
یک قاشق مرباخوری
پودر گشنیز:
یک قاشق غذاخوری
شکر:
۷۵ گرم
کشمش پلویی:
۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
کلم برگ قرمز و پیاز خرد شده را در ظرف غیرفلزی بریزید و روی آن نمک بپاشید و خوب مخلوط کنید و بگذارید ۲۴ ساعت بماند.
سرکه، دارچین، فلفل، برگ بو، میخک و پودر گشنیز را در دمای اتاق قرار دهید و شکر را به آن اضافه کنید .
مخلوط پیاز و کلم را با آب سرد بشویید تا شوری آن از بین برود. مدتی آن ها را کنار بگذارید تا خشک شود.
سپس پیاز و کلم و کشمش را در شیشه استریل شده طوری پر کنید که روی هم فشرده شود. سپس سرکه را روی آن بریزید تا تمامی مواد را کاملا بپوشاند.
شیشه ها را خوب ببندید و به مدت ۲ هفته در مکان تاریک قرار دهید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست