سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

آب "سنجد تلخ" می‌تواند از گرفتگی رگها پیشگیری کند


آب "سنجد تلخ" می‌تواند از گرفتگی رگها پیشگیری کند

دانشمندان هندی برای اولین بار روشی برای گرفتن آب نوعی توت به نام "سنجدتلخ"، ابداع کردند که تصور می‌شود برای قلب مفید باشد.
به گزارش پایگاه اینترنتی بی.بی.سی، "سنجدتلخ" یک منبع …

دانشمندان هندی برای اولین بار روشی برای گرفتن آب نوعی توت به نام "سنجدتلخ"، ابداع کردند که تصور می‌شود برای قلب مفید باشد.

به گزارش پایگاه اینترنتی بی.بی.سی، "سنجدتلخ" یک منبع شناخته شده از ترکیبات پایین آورنده کلسترول است که می‌تواند از گرفتگی رگ‌ها پیشگیری کند.

محققان در "مجله علم غذا و کشاورزی" نوشتند که روش‌هایی عصاره‌گیری فعلی باعث کاهش کیفیت آب میوه می‌شوند.

گروهی از پژوهشگران در آزمایشگاه تحقیقات منطقه‌ای در "تریواندروم" با ابداع روشی برای عصاره‌گیری که در آن از قوه گریز از مرکز سریع و مداوم برای جدا کردن آب از زواید جامد استفاده می‌شود، این مشکل را حل کردند.

در این روند مقدار قابل توجهی از مواد شیمیایی مهم آنتی اکسیدان که به گفته دانشمندان با جلوگیری از فعل و انفعالات کلسترول بد به سیستم گردش خون کمک می‌کند، حفظ می‌شود.

کلسترول بد زمانی که با اکسیژن ترکیب می‌شود به دیواره رگ‌های خونی می‌چسبد و موجب مسدود شدن آنها می‌شود.