چهارشنبه, ۲۷ تیر, ۱۴۰۳ / 17 July, 2024
مجله ویستا

شیرینی با رویه موکا


شیرینی با رویه موکا

● مواد لازم
▪ تخم مرغ ۱ عدد
▪ ماست شل ۳ قاشق سوپخوری
▪ پیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
▪ مغز گردوی خرد شده ۲/۱ پیمانه
▪ پودر نسکافه(برای رویه) ۲ قاشق چایخوری
▪ کاکائو(برای رویه) ۳ قاشق …

مواد لازم

تخم مرغ ۱ عدد

ماست شل ۳ قاشق سوپخوری

پیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری

مغز گردوی خرد شده ۲/۱ پیمانه

پودر نسکافه(برای رویه) ۲ قاشق چایخوری

کاکائو(برای رویه) ۳ قاشق غذا خوری

شیر (برای رویه) ۱ قاشق سوپخوری

کره ۱۲۰ گرم

وانیل و نمک به مقدار لازم

پودر قند (برای رویه) ۱ و نیم پیمانه

آرد ۲ پیمانه

نمک و وانیل (برای رویه) به مقدار لازم

کاکائو ۶ قاشق غذاخوری

شکر قهوه ایی ۲/۱ فنجان

شکلات خرد شده ۱ پیمانه

کره ( برای رویه) ۷۰ گرم

طرز تهیه

کره و کاکائو رادر قابلمه ای مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا آب شود . ۱۰ دقیقه آن را خنک کنید و بعد شکر قهوه ای را داخل آن نمایید و بعد ماست شل و وانیل و تخم مرغ را اضافه نموده و همه را با هم زن برقی یکی دو دقیقه بزنید تا خمیر صافی بدست بیاید . مواد خشک را به تدریج به مایه بالا اضافه کرده و مخلوط نمایید و آخر از همه گردو و خرده شکلات را اضافه کنید و هم بزنید که مخلوط شود و در یک سینی که قبلاٌ چرب شده است مواد را با قاشق مرباخوری با فاصله در سینی بگذارید و در حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت یک ربع در فر بپزید سپس با رویه مکا آن را تزئین کنید .

رویه مکا :

نسکافه را در شیر حل کرده و کره و کاکائو و نمک را مخلوط نموده و بزنید تا پف کند و سفید شود و به تدریج پودر قند را اضافه نموده و مخلوط کنید شیر را به مقدار یک قاشق چایخوری هر مرتبه داخل نموده و با همزن می زنیم تا کاملاٌ پف کند سپس مایه را در قیف ریخته و روی شیرینی می ریزیم و یک تکه مغز گردو روی آن قرار می دهیم .

groohashpazi.blogfa.com