یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا

بیماران دچار سكته قلبی چای بنوشند


بیماران دچار سكته قلبی چای بنوشند

نوشیدن چای سیاه باعث كاهش مرگ و میر پس از سكته قلبی می‌شود.كسانی كه روزانه سه فنجان چای می‌نوشند ریسك حملات قلبی را تا ۵۰ درصد كاهش می‌دهد.افرادی كه به اندازه كافی چای مصرف می‌كنند، …

نوشیدن چای سیاه باعث كاهش مرگ و میر پس از سكته قلبی می‌شود.كسانی كه روزانه سه فنجان چای می‌نوشند ریسك حملات قلبی را تا ۵۰ درصد كاهش می‌دهد.افرادی كه به اندازه كافی چای مصرف می‌كنند، احتمال مرگشان پس از سكته قلبی ۳۵ درصد كمتر از كسانی است كه اصلا چای نمی‌نوشند.

چای در درمان و پیشگیری از بسیاری بیماری‌ها مفید است به شرط این كه در زمان و اندازه مناسبی مصرف شود.