سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

اسطوره گرایی یا اسطوره ستیزی!!


اسطوره گرایی یا اسطوره ستیزی!!

● اسطوره گرایی
از گذشته های دور و در همه ی جوامع بشری، میل به اسطوره و داستان سازی های این چنینی بسیار فراوان به چشم می خورد.برخی انسانهایی که از نور انبیاء و فطرت الهی دور مانده …

اسطوره گرایی

از گذشته های دور و در همه ی جوامع بشری، میل به اسطوره و داستان سازی های این چنینی بسیار فراوان به چشم می خورد.برخی انسانهایی که از نور انبیاء و فطرت الهی دور مانده بودند، در پی حوادث ورخدادهای طبیعی که توان تفسیر آنها را نداشتند، دست به ساختن خدایان زدند و برای هر چیزی خدایی و در ذیل آن خدایان قهرمانانی را ترسیم نمودند.

تاریخ یونان بالخصوص آمیخته از ایناساطیر و خرافات کهن می باشد. اساطیری که در آن عموماً موجودات به سه دسته ی خدایان قهرمانان و انسانها تقسیم می شوند که در این میان قهرمانان بیشترین سهم را در اساطیر ایفاء می نمایند زیرا که شخصیت و جنسیتی نیمه خدایی-نیمه انسانی!! دارند.

غرب به سرکردگی کشور ماسونی آمریکا،سالها به دنبال حذف خدا و ادیان الهی از زندگی بشر بود ولی بدلیل فطرت خدایی داشتن انسانها، در این هدف ناکام ماندند زیرا خداگرایی و میل به عبادت در سرشت انسان به ودیعه نهاده شده است. لذا سعی کردند بوسیله ی معرفی و القای دین جعلی و خدایان خرافی، این میل فطری بشر را به انحراف کشانده و بر رویش سرپوش قرار دهند تا از پی آن به اهداف کفرآمیز خود و استثمار مردم جهان و سلطه بر عالم، نایل شوند.

لذا سعی در ترویج اساطیر باستان به خصوص اساطیر مصر و یونان نموده اند و در سالیان اخیر موج خرافه و باستان گرایی و گرایش به اسطوره ها را در فیلم، سریال، انیمیشن و بازی رایانه ای دامن زده اند.

حسین بابامرادی