دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

سالاد آسیایی با پنیر سرخ شده و نودل


سالاد آسیایی با پنیر سرخ شده و نودل

نودل یکی از موادی است که غذاها و سالاد های متنوعی با آن می توان درست کرد. معمولا در غذاهای آسیایی از نودل استفاده می شود. یک نوع سالاد آسیایی را به شما آموزش می دهیم که در آن از پنیر سرخ شده استفاده شده است.

نودل یکی از موادی است که غذاها و سالاد های متنوعی با آن می توان درست کرد. معمولا در غذاهای آسیایی از نودل استفاده می شود. یک نوع سالاد آسیایی را به شما آموزش می دهیم که در آن از پنیر سرخ شده استفاده شده است.

مواد لازم:

نودل ۱ بسته

آب جوش ۲ پیمانه

فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده ۴/۱ پیمانه

کنسرو ذرت ۸/۱ پیمانه

آناناس خرد شده ۴/۱ پیمانه

پنیر کبابی چهارگوش خرد شده ۶ تکه

پودر تخم گشنیز ۸/۱ قاشق چایخوری

فیله گوساله خلالی خرد شده ۱۵۰ گرم

پودر پنیر پارمسان ۲ قاشق سوپخوری

روغن کنجد

روش تهیه:

۱. نودل و آب جوش را روی حرارت بگذارید تا آب نودل کاملا تبخیر شود؛ سپس فلفل دلمه‌ای‌های رنگی، کنسرو ذرت و آناناس خرد شده را همراه روغن کنجد و پودر تخم گشنیز مخلوط کنید.

۲. حال نودل‌ها را آبکش و با سبزیجات مخلوط کرده، پودر پنیر پارمسان را اضافه کنید.

۳. در انتها فیله‌های تفت داده شده را اضافه می‌کنیم و پنیر کبابی سرخ کرده روی آن قرار می‌دهیم و به آرامی مخلوط کنید.