جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا
مرغ سوخاری با چاشنی لیمو
گوشت سینه مرغ بدون پوست : ۶۰۰ گرم
آب لیموترش : ۰.۳۵ فنجان
شکر : ۲ قاشق سوپخوری
سس سویا : ۱ قاشق مربا خوری
آرد ذرت : ۳ قاشق مربا خوری
روغن : ۲ قاشق مربا خوری
آب مرغ : ۰.۲۵ فنجان
هر تکه سینه مرغ را به سه قسمت ببرید. آبلیمو، شکر و سس سویا را در کاسه ای با هم مخلوط کرده و روی قطعات مرغ بریزید و بمدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید سپس آنها را خارج کرده و چاشنی را نگه دارید. آرد ذرت را روی قطعات مرغ بپاشید و آنها را تکان دهید تا اضافی آرد بریزید. روغن را ماهیتابه گرم کرده و مرغها را سرخ کنید و روی دستمال تمیزی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. ماهیتابه را تمیز کنید و چاشنیای را که نگه داشته بودید در آن ریخته و آرد اضافی و آب مرغ را افزوده و به هم بزینید تا مایع بجوشد و غلیظ شود. آن را روی مرغها بریزید و سرو نمائید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل رئیس جمهور دولت سیزدهم رئیسی توماج صالحی دولت سیدابراهیم رئیسی مجلس شورای اسلامی مجلس تعطیلی شنبه ها شورای نگهبان
سیل مشهد سیل مشهد هواشناسی تهران خراسان رضوی پلیس باران سازمان هواشناسی بارش باران قوه قضاییه شهرداری تهران
خودرو قیمت خودرو قیمت طلا مالیات بازار خودرو قیمت دلار مسکن ایران خودرو تعطیلی شنبه دلار بانک مرکزی تورم
لیلا حاتمی زری خوشکام علی حاتمی نمایشگاه کتاب سینمای ایران نمایشگاه کتاب تهران کتاب تلویزیون سریال سینما فردوسی موسیقی
ایلان ماسک
رژیم صهیونیستی غزه روسیه آمریکا فلسطین حماس جنگ غزه چین اوکراین ترکیه یمن حزب الله لبنان
فوتبال تراکتور پرسپولیس جام حذفی سپاهان مس رفسنجان لیگ برتر لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال باشگاه استقلال بازی جواد نکونام
هوش مصنوعی گوگل آیفون اپل همراه اول سونی سرعت اینترنت تبلیغات عیسی زارع پور
بارداری پوست کاهش وزن چای دیابت آلزایمر