چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

کیک دانه‌ای توت‌فرنگی


کیک دانه‌ای توت‌فرنگی

● مواد لازم :
▪ آرد سفید: یک و یک‌دوم فنجان
▪ کره سرد: یک‌سوم فنجان
▪ شکر: یک‌چهارم فنجان
▪ تخم‌مرغ زده شده: یک عدد
▪ بیکینگ‌پودر:‌ یک قاشق مرباخوری
▪ شکر: ۳ قاشق غذاخوری
▪ جوش شیرین: …

مواد لازم :

آرد سفید:

یک و یک‌دوم فنجان

کره سرد:

یک‌سوم فنجان

شکر:

یک‌چهارم فنجان

تخم‌مرغ زده شده:

یک عدد

بیکینگ‌پودر:

‌ یک قاشق مرباخوری

شکر:

۳ قاشق غذاخوری

جوش شیرین:

یک‌چهارم قاشق مرباخوری

شیر:

۲ قاشق غذاخوری

نمک:

یک‌هشتم قاشق مرباخوری

توت‌فرنگی خرد شده:

۵ فنجان

خامه ترش:

یک‌دوم فنجان

خامه زده شیرین:

یک فنجان

روش تهیه :

فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. سینی فر را چرب کنید. آرد، شکر، بیکینگ‌پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. کره را با چنگال به مواد خشک اضافه کنید تا خمیر زبری به دست آید. تخم‌مرغ، خامه ترش و شیر را با مواد خشک فقط به اندازه‌ای که مواد خشک به مایعات آغشته شوند با چنگال مخلوط کنید. خمیر را به ۸ قسمت تقسیم کنید و با فاصله در سینی بچینید. سینی را ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا روی کیک‌ها طلایی شود و سپس روی الک سیمی خنک کنید. ۴ فنجان توت‌فرنگی و ۳ قاشق شکر را در مخلوط‌کن نرم کنید. کیک‌ها را ۲ نیمه کنید و روی آن‌ها مخلوط توت‌فرنگی و خامه زده شیرین بریزید. برای تزئین می‌توانید چند توت‌ خرد شده روی کیک‌ها بگذارید.

مجله زندگی ایده آل

باز نشر اختصاصی: مجله اینترنتی Bartarinha.ir



همچنین مشاهده کنید