دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
کیک دانهای توتفرنگی
مواد لازم :
آرد سفید:
یک و یکدوم فنجان
کره سرد:
یکسوم فنجان
شکر:
یکچهارم فنجان
تخممرغ زده شده:
یک عدد
بیکینگپودر:
یک قاشق مرباخوری
شکر:
۳ قاشق غذاخوری
جوش شیرین:
یکچهارم قاشق مرباخوری
شیر:
۲ قاشق غذاخوری
نمک:
یکهشتم قاشق مرباخوری
توتفرنگی خرد شده:
۵ فنجان
خامه ترش:
یکدوم فنجان
خامه زده شیرین:
یک فنجان
روش تهیه :
فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را چرب کنید. آرد، شکر، بیکینگپودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. کره را با چنگال به مواد خشک اضافه کنید تا خمیر زبری به دست آید. تخممرغ، خامه ترش و شیر را با مواد خشک فقط به اندازهای که مواد خشک به مایعات آغشته شوند با چنگال مخلوط کنید. خمیر را به ۸ قسمت تقسیم کنید و با فاصله در سینی بچینید. سینی را ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا روی کیکها طلایی شود و سپس روی الک سیمی خنک کنید. ۴ فنجان توتفرنگی و ۳ قاشق شکر را در مخلوطکن نرم کنید. کیکها را ۲ نیمه کنید و روی آنها مخلوط توتفرنگی و خامه زده شیرین بریزید. برای تزئین میتوانید چند توت خرد شده روی کیکها بگذارید.
مجله زندگی ایده آل
باز نشر اختصاصی: مجله اینترنتی Bartarinha.ir
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست