چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
کیک دانهای توتفرنگی
مواد لازم :
آرد سفید:
یک و یکدوم فنجان
کره سرد:
یکسوم فنجان
شکر:
یکچهارم فنجان
تخممرغ زده شده:
یک عدد
بیکینگپودر:
یک قاشق مرباخوری
شکر:
۳ قاشق غذاخوری
جوش شیرین:
یکچهارم قاشق مرباخوری
شیر:
۲ قاشق غذاخوری
نمک:
یکهشتم قاشق مرباخوری
توتفرنگی خرد شده:
۵ فنجان
خامه ترش:
یکدوم فنجان
خامه زده شیرین:
یک فنجان
روش تهیه :
فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را چرب کنید. آرد، شکر، بیکینگپودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. کره را با چنگال به مواد خشک اضافه کنید تا خمیر زبری به دست آید. تخممرغ، خامه ترش و شیر را با مواد خشک فقط به اندازهای که مواد خشک به مایعات آغشته شوند با چنگال مخلوط کنید. خمیر را به ۸ قسمت تقسیم کنید و با فاصله در سینی بچینید. سینی را ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا روی کیکها طلایی شود و سپس روی الک سیمی خنک کنید. ۴ فنجان توتفرنگی و ۳ قاشق شکر را در مخلوطکن نرم کنید. کیکها را ۲ نیمه کنید و روی آنها مخلوط توتفرنگی و خامه زده شیرین بریزید. برای تزئین میتوانید چند توت خرد شده روی کیکها بگذارید.
مجله زندگی ایده آل
باز نشر اختصاصی: مجله اینترنتی Bartarinha.ir
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
روز معلم معلمان ایران رهبر انقلاب مجلس مجلس شورای اسلامی خلیج فارس بابک زنجانی دولت دولت سیزدهم حجاب شورای نگهبان
معلم شهرداری تهران تهران هواشناسی پلیس آموزش و پرورش سیل قوه قضاییه فضای مجازی سلامت دستگیری شورای شهر تهران
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو بانک مرکزی ایران خودرو دلار سایپا چین قیمت طلا بازار خودرو تورم کارگران
مسعود اسکویی تلویزیون سریال دفاع مقدس سعید آقاخانی موسیقی سینمای ایران فیلم نون خ تئاتر رسانه ملی کتاب
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه روسیه عربستان ترکیه نتانیاهو
فوتبال استقلال پرسپولیس رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ قهرمانان اروپا سپاهان تراکتور باشگاه استقلال تیم ملی فوتسال ایران فوتسال بازی
وزیر ارتباطات اینستاگرام تبلیغات اپل گوگل ناسا نخبگان همراه اول آیفون ویروس
دیابت کاهش وزن پرستار ویتامین قهوه خواب بیماری بارداری