دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
مجله ویستا

ریزه کاری های تهیه ترشی


ریزه کاری های تهیه ترشی

مواد ترشی را بعد از خرد و آماده کردن روی پارچه ای تمیز پهن کنید تا آب آن ها به طور کامل کشیده و از ایجاد کپک جلوگیری شود.ترشی را ترجیحا در ظرف سفالی درست کنید تا هم زودتر جا بیفتد …

مواد ترشی را بعد از خرد و آماده کردن روی پارچه ای تمیز پهن کنید تا آب آن ها به طور کامل کشیده و از ایجاد کپک جلوگیری شود.ترشی را ترجیحا در ظرف سفالی درست کنید تا هم زودتر جا بیفتد و هم خراب نشود.برای این که ترشی کپک نزند، روی مواد را به طور کامل با سرکه پر کنید.اگر ناراحتی معده دارید به جای سرکه از آب غوره در تهیه ترشی استفاده کنید.

هیچ گاه مواد ترشی را در سرکه نجوشانید زیرا مزه آن تند و تیز و ترش می شود و گلو را به شدت تحریک می کند.از تمر هندی هم می توان به جای سرکه استفاده کرد ولی برای این کار باید ابتدا شیره تمر را گرفت و آن را جوشاند، به این ترتیب که مقدار لازم تمر هندی را در کمی آب خیس کنید، سپس آن را بفشارید و از صافی بگذرانید. اگر نمک نداشت می توانید هنگام جوشیدن مقداری نمک به آن اضافه کنید.اگر مقداری رب انار را در کمی سرکه سیب حل کنید و به تمر هندی بیفزایید، ترشی شما بسیار خوشمزه می شود.ترشی را در جای گرم قرار ندهید.

چند نوع سبزی و چند نکته

لوبیا سبز، کلم بروکلی و نخود سبز را برای آب پز کردن در آب سرد بریزید و روی شعله اجاق قرار دهید و در ظرف را به طور کامل نبندید تا رنگ آن ها حفظ شود و سبز باقی بمانند.اگر نخودسبز و لوبیا سبز را به طور خام در فریزر قرار دهید پس از چندی تندی نامطبوعی پیدا می کند که در غذا احساس می شود و بهتر است آن را به طور کامل بپزید و بعد فریز کنید.