پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا

برای هضم غذای سنگین کیوی بخورید


برای هضم غذای سنگین کیوی بخورید

میوه کیوی برای اولین بار در جنوب چین پیدا شد و میوه ملی این کشور محسوب می شود. کیوی طعم لذیذ و همچنین ماندگاری طولانی دارد و غنی از ویتامین های AEC و فیبر است. ویتامین C موجود در آن ۲ …

میوه کیوی برای اولین بار در جنوب چین پیدا شد و میوه ملی این کشور محسوب می شود. کیوی طعم لذیذ و همچنین ماندگاری طولانی دارد و غنی از ویتامین های AEC و فیبر است. ویتامین C موجود در آن ۲ برابر پرتقال، ۳ برابر انبه، ۱۱ برابر موز و ۱۶ برابر سیب است.

کیوی میوه ای کم چرب و با قند پایین و بدون کلسترول است.

بیشتر میوه ها دارای یک یا ۲ نوع ماده مغذی است در حالی که این میوه سرشار از مواد مغذی متعدد است.در فهرست میوه های دارای سدیم پایین و پتاسیم زیاد، کیوی در صدر قرار دارد.

خواص کیوی:

- این میوه مانع جهش یافتن ژن های سرطان زا می شود.

- عصاره این میوه از بروز ملانوما(نوعی سرطان پوست) پیشگیری می کند.

- روی موجود در کیوی در تولید تستسترون به بدن کمک می کند. برای پسران و مردان و همچنین سلامت مو، پوست دندان و ناخن مفید است.

- برای حذف پروتئین، پس از صرف یک وعده غذای سنگین کیوی بخورید.

- ماده ای به نام «اینوسیتول» موجود در آن احتمال بروز سرطان را کاهش می دهد.

- برای تقویت چشم مفید است.

- احساس خستگی، ضعف و گرفتگی عضلانی با خوردن کیوی که سرشار از پتاسیم است، برطرف می شود.

- ویتامین E موجود در آن برای پیشگیری از چین و چروک و بهبود ظاهر پوست موثر است.

- منگنز موجود در آن میزان قند خون را تنظیم می کند.

- کلسیم این میوه نقش مهمی در بند آوردن خون و شکل گیری استخوان دارد.

- از بروز آسم پیشگیری می کند.

- محققان معتقدند، مصرف روزی یک عدد کیوی ، ۱۰ تا ۲۰ درصد ماده معدنی، ویتامین C و فیبر بدن را تامین می کند.

- مصرف یک عدد کیوی هر روز صبح مانند آسپرین برای سلامت قلب مفید است.

- ویتامین C موجوددر آن، سیستم دفاعی بدن را تقویت می کند.