چهارشنبه, ۲۳ خرداد, ۱۴۰۳ / 12 June, 2024
مجله ویستا
بیف استروگانف
مواد لازم:
گوشت:
نیم كیلو
آرد:
یك قاشق غذاخوری
پیاز:
یك عدد
سیب زمینی:
نیم كیلو
خامه:
۱۰۰ گرم
كره:
۵۰ گرم
نمك و فلفل:
به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را خلال كنید و پس از سرخ كردنپیازها خلال گوشت را به آن اضافه نمایید و كمیتفت دهید. سپس یك لیوان آب به گوشت اضافهكنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تاگوشت بپزد، توجه داشته باشید، باید در هنگاماضافه نمودن آب، نمك و فلفل را هم به آن اضافهكنید. سپس آرد را كمی در كره تفت دهید و بهمخلوط گوشت اضافه كنید تا آب گوشت كاملاغلیظ شود. سپس سیبزمینیها را هم كه از قبلخلال كردهاید در روغن سرخ كنید. سپس گوشتپخته شده را در دیس بكشید و روی آن را باسیبزمینی سرخ شده و خامه تزیین كنید.
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
ویزای تضمینی ایتالیا کانادا
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات مسعود پزشکیان ایران انتخابات ریاست جمهوری 1403 سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم شورای نگهبان محمدباقر قالیباف ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ علیرضا زاکانی
آتش سوزی قوه قضاییه قتل تهران هواشناسی شهرداری تهران پلیس محیط زیست وزارت بهداشت آموزش و پرورش سازمان هواشناسی ازدواج
خودرو وام ازدواج قیمت خودرو قیمت دلار ایران خودرو قیمت طلا سایپا بورس بانک مرکزی دولت سیزدهم بازار خودرو قیمت سکه
سریال تلویزیون سینما رسانه ملی سینمای ایران تئاتر کتاب شهادت محمدعلی بهمنی شهید
فناوری دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی ماهواره فضا آتشفشان
رژیم صهیونیستی غزه جنگ غزه روسیه فلسطین آمریکا بریکس حماس چین نوار غزه فرانسه طوفان الاقصی
فوتبال تیم ملی فوتبال ایران تیم ملی ایران پرسپولیس استقلال تیم ملی بازی یورو 2024 لیگ برتر باشگاه استقلال جواد نکونام فدراسیون فوتبال
همستر کامبت همستر اپل ایلان ماسک سامسونگ گوگل مریخ سازمان فضایی ایران وزیر ارتباطات ناسا
سرطان کاهش وزن کودک سازمان غذا و دارو چاقی مغز ویتامین فشار خون استرس