پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
برنج با مخلوط سبزیجات
مواد لازم:
بادمجان:
۱ عدد، حدود ۳۰۰ گرم
پنیر موزارلا (خرد شده):
۲۰۰ گرم
برنج:
۲۵۰ گرم
سبزی خشك معطر:
۱ قاشق سوپخوری
پنیر گودا:
یك سوم پیمانه
كره:
یك سوم پیمانه
پیاز:
۲ عدد
گوجه فرنگی:
۴۰۰ گرم
انواع مختلف فلفل دلمه:
۵۰۰ گرم
پودر سیر:
یك قاشق چایخوری
نمك و فلفل:
به میزان لازم
طرز تهیه :
برنج را پخته و آبكش كنید، بادمجان را پوست گرفته و نمك بزنید تا تلخی آن خارج شود، پنیر گودا را رنده ریز كرده و با ۱۵ قاشق سوپخوری كره و برنج مخلوط كنید. در یك ظرف كیكپزی كه قبلا چرب كردهاید، برنج را ریخته و در دمای ۱۰۰ درجه فارنهایت در فر قرار دهید. سپس پیاز را خرد كرده، بادمنجانها را شسته و با فلفل دلمههای پاك كرده و گوجههای پوست گرفته، ریز خرد كنید. پیاز را با مابقی كره سرخ كرده تا طلایی رنگ شود و سبزیجات دیگر رابه آن اضافه كنید. مابقی پنیر گودای رنده شده و پنیر موزارلای خرد شده را نیز با سبزی معطر خشك همراه نمك و فلفل به آن بیفزایید. در ظرف را بگذارید تا حدودا ۱۵ دقیقه بپزید، سپس پودر سیر را اضافه كنید و برنج را روی ظرف نسوزی برگردانید و سبزیها را در وسط آن تزیین كنید. آنگاه ظرف را در حدود ۵ دقیقه در دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت در فر قرار دهید تا پنیر آن آب شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست