یکشنبه, ۵ اسفند, ۱۴۰۳ / 23 February, 2025
مجله ویستا
چای ادویه

مواد لازم:
آب:
۳ پیمانه
شیر:
یک و نیم پیمانه
شکر:
یک پیمانه
چوب دارچین:
۲ عدد
دانه کامل هل:
۴ تا ۶ عدد
زنجبیل خرد شده:
یک تا ۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه:
یک تا ۲ قاشق چای خوری
چای سیاه:
یک تا ۲ قاشق چای خوری
میخک:
۴ تا ۶ عدد
طرز تهیه:
آب و شیر را به جوش آورید و روی اجاق با درجه حرارت کم قرار دهید و تمامی مواد به غیر از برگ چای را به آن اضافه کنید تا شروع به جوشیدن کند. سپس ظرف را از روی شعله بردارید و روی آن درپوش بگذارید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه دم بکشد. ظرف را دوباره روی شعله با حرارت ملایم قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند.
ظرف را از روی حرارت بردارید و چای را به آن اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه صبر کنید تا چای دم بکشد. سپس مواد را از صافی رد کنید و در استکان بریزید و میل کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست