یکشنبه, ۵ اسفند, ۱۴۰۳ / 23 February, 2025
مجله ویستا

چای ادویه


چای ادویه

● مواد لازم:
▪ آب: ۳ پیمانه
▪ شیر: یک و نیم پیمانه
▪ شکر: یک پیمانه
▪ چوب دارچین: ۲ عدد
▪ دانه کامل هل: ۴ تا ۶ عدد
▪ زنجبیل خرد شده: یک تا ۲ قاشق چای خوری
▪ فلفل سیاه: یک تا ۲ قاشق چای خوری
▪ …

مواد لازم:

آب:

۳ پیمانه

شیر:

یک و نیم پیمانه

شکر:

یک پیمانه

چوب دارچین:

۲ عدد

دانه کامل هل:

۴ تا ۶ عدد

زنجبیل خرد شده:

یک تا ۲ قاشق چای خوری

فلفل سیاه:

یک تا ۲ قاشق چای خوری

چای سیاه:

یک تا ۲ قاشق چای خوری

میخک:

۴ تا ۶ عدد

طرز تهیه:

آب و شیر را به جوش آورید و روی اجاق با درجه حرارت کم قرار دهید و تمامی مواد به غیر از برگ چای را به آن اضافه کنید تا شروع به جوشیدن کند. سپس ظرف را از روی شعله بردارید و روی آن درپوش بگذارید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه دم بکشد. ظرف را دوباره روی شعله با حرارت ملایم قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند.

ظرف را از روی حرارت بردارید و چای را به آن اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه صبر کنید تا چای دم بکشد. سپس مواد را از صافی رد کنید و در استکان بریزید و میل کنید.