دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا
ساندویچ سوخاری پنیر
مواد لازم:
ورقههای نان تست:
۸ عدد
پنیر آشپزی:
۲۵۰ گرم
كالباس ژامبون گوشت:
۱۰۰ گرم
تخم مرغ:
۱ عدد
آرد سوخاری:
مقداری
روغن مایع:
مقداری
خامه:
یك چهارم پیمانه
طرز تهیه:
دور تا دور لبههای سفت نان را میگیریم.پنیر را طوری ورقه ورقه میبریم كه ابعاد آن حدود یك سانتیمتر از ابعاد نان كمتر باشد.تعداد ورقههای پنیر باید ۴ عدد باشد.سپس كالباسها را به صورت ورقهورقه به ابعاد پنیر برش داده و روی هر نان تست یك ورقه پنیر همچنین یك ورقه كالباس و مجددا یك ورقه پنیر و یك عدد نان تست قرار میدهیم.پس از آماده كردن ۴ عدد ساندویچ پنیر به این نحو، تخممرغ و خامه را با چنگال هم میزنیم، بعد ساندویچها را از تخم مرغ و خامه عبور داده و سپس در آرد سوخاری میغلتانیم.مقداری روغن مایع در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار داده و ساندویچها را در روغن سرخ میكنیم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب شورای نگهبان مجلس مجلس شورای اسلامی صادق زیباکلام دولت مجلس دوازدهم انتخابات انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم دولت سیزدهم
هواشناسی تهران شهرداری تهران قتل بارش باران حج تمتع سیل سلامت سازمان هواشناسی زلزله پلیس وزارت بهداشت
خودرو قیمت دلار قیمت طلا سایپا قیمت خودرو بانک مرکزی بازار خودرو مسکن بورس گاز ایران خودرو حقوق بازنشستگان
نمایشگاه کتاب کتاب تئاتر نمایشگاه کتاب تهران سالار عقیلی تلویزیون سینمای ایران نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران رضا عطاران دفاع مقدس سریال سینما
خورشید دانشگاه تهران کره زمین
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه آمریکا افغانستان سازمان ملل نوار غزه اوکراین
استقلال فوتبال مهدی طارمی پرسپولیس لیگ برتر فولاد خوزستان رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران بازی لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس هوادار
هوش مصنوعی شفق قطبی تبلیغات ایرانسل نوآوری دبی گوگل ایلان ماسک ناسا اپل
ویتامین خواب کودک تجهیزات پزشکی شیر کاهش وزن افسردگی فشار خون درمان ناباروری بارداری زایمان