شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا

کوفته کرمانشاهی ترش و شیرین


کوفته کرمانشاهی ترش و شیرین

● مواد لازم:
▪ برنج: ۲ پیمانه؛
▪ گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم؛
▪ تخم مرغ: ۱ عدد؛
▪ آب: به میزان لازم؛
▪ پیاز متوسط: ۱ عدد؛
▪ نعناع خشک: ۱ قاشق غذاخوری؛
▪ سرکه: به مقدار کافی؛
▪ شکر: ۳ تا ۴ قاشق …

مواد لازم:

برنج:

۲ پیمانه؛

گوشت چرخ کرده:

۲۰۰ گرم؛

تخم مرغ:

۱ عدد؛

آب:

به میزان لازم؛

پیاز متوسط:

۱ عدد؛

نعناع خشک:

۱ قاشق غذاخوری؛

سرکه:

به مقدار کافی؛

شکر:

۳ تا ۴ قاشق غذاخوری؛

نمک و زردچوبه:

به میزان لازم؛

روغن مایع:

به میزان لازم؛

طرز تهیه:

برنج را با کمی آب نیم پز کرده و سپس پیاز رنده شده را همراه گوشت به برنج اضافه می کنیم. تخم مرغ، نعناع، نمک و زردچوبه را نیز به گوشت و برنج اضافه کرده و با دست خوب ورز می دهیم تا چسبندگی پیدا کند.

از مواد به اندازۀ یک نارنگی کوچک برداشته و در دست به شکل کتلت درست می کنیم؛ ولی کتلت بزرگ و قطور. سپس آن ها را فقط در یک ردیف کف قابلمۀ مورد نظر چیده و روی آن ها شکر، سرکه، آب و کمی روغن می ریزیم و با حرارت کم به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت می پزیم.

نکته:

این غذا طعم ترش و شیرین دارد.