چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

نان اسفناج


نان اسفناج

آرد، اسفناج، زیره، ماست، نمک، زردچوبه، فلفل سبز و یک قاشق غذاخوری روغن را با هم مخلوط کنید.

مواد لازم:

آرد گندم: ۲ پیمانه

اسفناج ریز خرد شده: یک پیمانه

نمک: به میزان کافی

زیره سیاه: یک قاشق مرباخوری

فلفل سبز ریز خرد شده: ۲ عدد

پودر زردچوبه: نصف قاشق مرباخوری

ماست: ۳ قاشق غذاخوری

روغن: یک قاشق غذاخوری

روغن به میزان کافی برای سرخ کردن

طرز تهیه:

آرد، اسفناج، زیره، ماست، نمک، زردچوبه، فلفل سبز و یک قاشق غذاخوری روغن را با هم مخلوط کنید.

مواد را به صورت خمیر در بیاورید. اگر نیاز بود کمی آب به آن اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند.

خمیر را به ۶ تا ۷ قسمت تقسیم کنید و هر کدام را به صورت توپ در بیاورید و با وردنه باز کنید.

ماهیتابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید و پس از کمی گرم شدن ماهیتابه، نان را روی آن قرار دهید. بگذارید هر دو طرف بپزد، سپس به هر ۲ طرف کمی روغن بمالید و بگذارید هر دو طرف طلایی شود.

این کار را با تمامی خمیر انجام دهید و با خورشت یا ماست سرو کنید.