پنجشنبه, ۱۴ تیر, ۱۴۰۳ / 4 July, 2024
دسر ژلاتینی
![دسر ژلاتینی](/web/imgs/16/11/sd9zg1.jpeg)
مواد لازم:
شیر ۲ لیوان زرده تخم مرغ: ۴ عدد شکر: ۲ پیمانه خامه: یک پیمانه پودر ژلاتین با طعم دلخواه: یک بسته پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری وانیل: نصف قاشق چایخوری
شکر و وانیل را به زرده تخممرغ اضافه کنید و آنقدر به هم بزنید تا کرم رنگ شود. بعد کاکائو را اضافه کنید و آن را به هم بزنید تا در زرده حل شود. پودر ژلاتین را در یک لیوان آب جوش حل کنید. شیر را هم روی حرارت بگذارید و بعد ژلانتین حلشده و زرده تخممرغ را به آن اضافه کنید. خامه را هم بیفزایید و مواد را با هم مخلوط کنید. یک عدد طالبی بزرگ را در نظر بگیرید. قسمت بالای آن را مانند در برش بزنید و هستههای آن را خارج کنید و مانند سیب پوست آن را بگیرید و از قسمت بالا که باز است تمام مواد را داخل طالبی بریزید. طالبی را در یک ظرف مناسب بگذارید و آن را درون یخچال بگذارید.
در صورتی که تمایل داشته باشید میتوانید بعد از بیرون آوردن از یخچال روی آن را با خامهزده شده تزئین کنید. دسر آماده سرو است. نوشجان.
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
ویزای تضمینی ایتالیا کانادا
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
انتخابات ریاست جمهوری سعید جلیلی مسعود پزشکیان انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم جلیلی مناظره مناظره انتخاباتی دولت ریاست جمهوری
تهران سلامت پلیس اصفهان قتل سازمان هواشناسی وزارت بهداشت قوه قضاییه حوادث خانواده آموزش و پرورش شهرداری تهران
تورم مسکن خودرو قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو قیمت خودرو قیمت سکه دلار دولت سیزدهم بازار سرمایه بورس
تلویزیون محرم سینما تئاتر بازیگر علیرضا قربانی سینمای ایران تخت جمشید سارا بهرامی رسانه ملی کنسرت دفاع مقدس
ماهواره کنکور ۱۴۰۳
رژیم صهیونیستی روسیه فلسطین جو بایدن ترکیه دونالد ترامپ غزه جنگ غزه آمریکا اسرائیل فرانسه چین
پرسپولیس فوتبال یورو 2024 استقلال سپاهان باشگاه پرسپولیس کریستیانو رونالدو باشگاه استقلال علیرضا بیرانوند جام ملت های اروپا لیگ برتر لیگ برتر ایران
گوگل همستر کامبت هوش مصنوعی نمایشگاه الکامپ سامسونگ اینستاگرام اپل عیسی زارع پور ایرانسل فیبرنوری ربات
تب دنگی کاهش وزن برنج خواب قهوه سرطان مغز دیابت مو فشار خون