پنجشنبه, ۱۴ تیر, ۱۴۰۳ / 4 July, 2024
مجله ویستا

دسر ژلاتینی


دسر ژلاتینی

شکر و وانیل را به زرده تخم‌مرغ اضافه کنید و آنقدر به هم بزنید تا کرم رنگ شود.

مواد لازم:

شیر ۲ لیوان زرده تخم مرغ: ۴ عدد شکر: ۲ پیمانه خامه: یک پیمانه پودر ژلاتین با طعم دلخواه: یک بسته پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری وانیل: نصف قاشق چایخوری

شکر و وانیل را به زرده تخم‌مرغ اضافه کنید و آنقدر به هم بزنید تا کرم رنگ شود. بعد کاکائو را اضافه کنید و آن را به هم بزنید تا در زرده حل شود. پودر ژلاتین را در یک لیوان آب جوش حل کنید. شیر را هم روی حرارت بگذارید و بعد ژلانتین حل‌شده و زرده تخم‌مرغ را به آن اضافه کنید. خامه را هم بیفزایید و مواد را با هم مخلوط کنید. یک عدد طالبی بزرگ را در نظر بگیرید. قسمت بالای آن را مانند در​ برش بزنید و هسته‌های آن را خارج کنید و مانند سیب پوست آن را بگیرید و از قسمت بالا که باز است تمام مواد را داخل طالبی بریزید. طالبی را در یک ظرف مناسب بگذارید و آن را درون یخچال بگذارید.

در صورتی که تمایل داشته باشید می‌توانید بعد از بیرون آوردن از یخچال روی آن را با خامه‌زده شده تزئین کنید. دسر آماده سرو است. نوش‌جان.