شنبه, ۹ تیر, ۱۴۰۳ / 29 June, 2024
مجله ویستا
خورشت مرغ اناریجه
مواد لازم:
روغن مایع= ۵۰ گرم
مرغ= ۷۰۰ گرم
زردچوبه=۲/۱ قاشق چایخوری
چاشنی خورشت مگی= یک بسته
آب انار ترش=۷۵۰ میلی لیتر
سبزی (اناریجه، زولنگ، برگ سیر، گشنیز، جعفری، تره و شنبلیله)=۳۰۰ گرم
مغز گردوی چرخ شده= ۱۵۰ گرم
نمک= ۱ قاشق چایخوری
رب انار= ۵۰ گرم
طرز تهیه:
۱ ) روغن را حرارت داده و مرغ تکه تکه شده را در روغن تفت دهید.
۲) زردچوبه را اضافه کنید.
۳ ) چاشنی خورشت مگی را اضافه کنید.
۴ ) آب انار ترش را افزوده و نیم ساعت حرارت دهید.
۵) سبزی را به قطعات بسیار ریز خرد کرده، جداگانه در روغن تفت دهید و به مرغ اضافه کنید.
۶) مغز گردوی چرخ شده را اضافه کنید.
۷) اجازه دهید خورشت بجوشد تا به خوبی جا بیافتد.
۸ ) خورشت را بچشید و در صورت نیاز نمک را اضافه کنید.
۹ ) رب گوجه فرنگی را افزوده و ۱۵ دقیقه حرارت دهید.
http://gourmand.blogfa.com/cat-۳۲.aspx
انتخابات انتخابات ریاست جمهوری سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 ریاست جمهوری ستاد انتخابات کشور قالیباف
هواشناسی تهران قتل پلیس آموزش و پرورش فضای مجازی بارش باران سازمان هواشناسی ازدواج سیل قوه قضاییه محیط زیست
قیمت دلار قیمت طلا حقوق بازنشستگان قیمت خودرو بورس بازنشستگان خودرو بازار خودرو بانک مرکزی دولت سیزدهم دلار قیمت سکه
تلویزیون کتاب سینما موسیقی تئاتر فیلم سید ابراهیم رئیسی رسانه ملی سینمای ایران سریال جوکر هنرمندان
باتری
رژیم صهیونیستی آمریکا فلسطین جو بایدن لبنان جنگ غزه دونالد ترامپ روسیه غزه ترامپ ترکیه انتخابات آمریکا
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 علیرضا بیرانوند باشگاه پرسپولیس بازی لیگ برتر رئال مادرید تیم ملی فوتبال ایران جام ملت های اروپا باشگاه استقلال
نمایشگاه الکامپ اینترنت وزیر ارتباطات عیسی زارع پور گوگل فناوری فیبر نوری فیبرنوری اپل مایکروسافت ایرانسل سامسونگ
حافظه پوست سرطان کاهش وزن زیبایی فشار خون دیابت گرمازدگی بارداری