شنبه, ۹ تیر, ۱۴۰۳ / 29 June, 2024
مجله ویستا

خورشت مرغ اناریجه


● مواد لازم:
▪ روغن مایع= ۵۰ گرم
▪ مرغ= ۷۰۰ گرم
▪ زردچوبه=۲/۱ قاشق چایخوری
▪ چاشنی خورشت مگی= یک بسته
▪ آب انار ترش=۷۵۰ میلی لیتر
▪ سبزی (اناریجه، زولنگ، برگ سیر، گشنیز، جعفری، تره …

مواد لازم:

روغن مایع= ۵۰ گرم

مرغ= ۷۰۰ گرم

زردچوبه=۲/۱ قاشق چایخوری

چاشنی خورشت مگی= یک بسته

آب انار ترش=۷۵۰ میلی لیتر

سبزی (اناریجه، زولنگ، برگ سیر، گشنیز، جعفری، تره و شنبلیله)=۳۰۰ گرم

مغز گردوی چرخ شده= ۱۵۰ گرم

نمک= ۱ قاشق چایخوری

رب انار= ۵۰ گرم

طرز تهیه:

۱ ) روغن را حرارت داده و مرغ تکه تکه شده را در روغن تفت دهید.

۲) زردچوبه را اضافه کنید.

۳ ) چاشنی خورشت مگی را اضافه کنید.

۴ ) آب انار ترش را افزوده و نیم ساعت حرارت دهید.

۵) سبزی را به قطعات بسیار ریز خرد کرده، جداگانه در روغن تفت دهید و به مرغ اضافه کنید.

۶) مغز گردوی چرخ شده را اضافه کنید.

۷) اجازه دهید خورشت بجوشد تا به خوبی جا بیافتد.

۸ ) خورشت را بچشید و در صورت نیاز نمک را اضافه کنید.

۹ ) رب گوجه فرنگی را افزوده و ۱۵ دقیقه حرارت دهید.

http://gourmand.blogfa.com/cat-۳۲.aspx