دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا
نان نروژی
مواد لازم:
سیب زمینی متوسط: ۵عدد
کره: ۴۰گرم
خامه غلیظ: یک چهارم پیمانه
نمک: یک قاشق مرباخوری
شکر: یک قاشق غذاخوری
آرد: ۱۵۰ گرم یا یک و یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
سیب زمینی پوست کنده را آب پز کنید و بلافاصله پس از پخت پوره کنید.
پوره سیب زمینی داغ را با کره، خامه، نمک و شکر مخلوط کنید و بگذارید به دمای اتاق برسد.
آرد را نیز به مخلوط سیب زمینی اضافه کنید و به شکل خمیر دربیاورید.
خمیر را به اندازه گردو تقسیم کنید و روی سطحی کمی پوشیده شده با آرد به ضخامت کمتر از نیم سانت باز کنید و روی تابه گرم و کمی چرب شده قرار دهید. پس از کمی طلایی شدن نان را برگردانید. نان را داغ سرو کنید.
اگر می خواهید نان را برای مدتی نگه دارید، آن را در حوله کمی مرطوب بپیچید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
رهبر انقلاب ایران شورای نگهبان مجلس صادق زیباکلام مجلس شورای اسلامی انتخابات دولت مجلس دوازدهم انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم دولت سیزدهم
هواشناسی تهران شهرداری تهران قتل حج تمتع بارش باران سیل سازمان هواشناسی سلامت زلزله پلیس وزارت بهداشت
قیمت دلار خودرو قیمت طلا سایپا قیمت خودرو بازار خودرو حقوق بازنشستگان مسکن بانک مرکزی گاز نمایشگاه نفت بورس
نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران کتاب تلویزیون تئاتر سالار عقیلی سینمای ایران رضا عطاران نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران دفاع مقدس سینما سریال
کره زمین
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه جنگ غزه روسیه حماس آمریکا افغانستان سازمان ملل نوار غزه اوکراین
فوتبال استقلال مهدی طارمی پرسپولیس لیگ برتر فولاد خوزستان رئال مادرید هوادار لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس بازی
هوش مصنوعی فناوری شفق قطبی ایرانسل هواپیما ایلان ماسک تبلیغات نوآوری ناسا طوفان خورشیدی اپل
سازمان غذا و دارو کودک ویتامین خواب شیر رژیم غذایی فشار خون واکسیناسیون تجهیزات پزشکی درمان ناباروری بارداری