چهارشنبه, ۹ خرداد, ۱۴۰۳ / 29 May, 2024
مصرف چلغوز برای کبد مفید است
درخت کاج در مناطق هیمالیا و کشورهای پاکستان و افغانستان نوعی دانه به نام چلغوز تولید می کند. این دانه های پرچرب، سرشار از پروتئین و کربوهیدرات با ارزش غذایی و دارویی بالاست.
به نوشته سایت «ehow»، این میوه بالاترین میزان تراکم اسید اولیک را در میان مغزها دارد. این اسید که نوعی تک چربی اشباع شده است، به کبد کمک می کند تا تری گلیسیرید مضر را از بدن دفع کند.
تک چربی اشباع شده در آن، خاصیت روغن زیتون را دارد و برای قلب مفید است. علاوه بر آن با کاهش دادن کلسترول و محافظت از رگ های خونی در مقابل آسیب دیدگی، مانع از بروز حمله قلبی می شود.
آنتی اکسیدان موجود در آن سلول ها را از آسیب های رادیکال های آزاد محافظت می کند.
منبع غنی آهن است که میزان گلبول های قرمز بدن را بالا می برد.
منیزیم آن درد عضله، خستگی مفرط و تنش را برطرف می کند.* ویتامین A و E در آن برای پوست و چشم مفید است.
نیاسین (نوعی ویتامین B۳) تقویت کننده حافظه و کاهش دهنده فشار خون است.
با ایجاد احساس سیری مانع از افزایش وزن می شود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات مجلس دوازدهم مجلس شورای اسلامی ایران مجلس سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سیدابراهیم رئیسی انتخابات ریاست جمهوری 1403 ریاست جمهوری دولت
تهران پلیس قتل هواشناسی قوه قضاییه شهرداری تهران سرقت سازمان هواشناسی افزایش حقوق بازنشستگان فضای مجازی وزارت بهداشت آتش سوزی
بانک مرکزی خودرو دولت سیزدهم قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو حقوق بازنشستگان قیمت طلا بورس مسکن ایران خودرو تورم
تلویزیون سینما الناز شاکردوست سینمای ایران سریال هنرمندان بازیگر رسانه ملی بنیاد شهید و امور ایثارگران موسیقی تئاتر کتاب
دانشگاه تهران دانشگاه آزاد اسلامی وزارت علوم دانش بنیان
فلسطین اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه جنگ غزه روسیه آمریکا حماس نوار غزه ترکیه طوفان الاقصی اوکراین
استقلال فوتبال لیگ برتر شمس آذر قزوین لیگ برتر فوتبال ایران باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران جواد نکونام بازی باشگاه استقلال تیم ملی والیبال ایران مهدی طارمی
هوش مصنوعی اپل تبلیغات خودروهای وارداتی هواپیما سامسونگ ایلان ماسک ماهواره بنیاد ملی نخبگان گوگل تسلا
رژیم غذایی مغز طب سنتی بیماری قلبی استرس نمک سازمان غذا و دارو کاهش وزن آلزایمر