یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه پاستا پنه پنیری یا خوراک سه پنیر


تاریخچه تولید و مصرف پاستا به دوران امپراطوری رم باستان باز می‌گردد. امروزه اما، این خوراک محبوب در انواع و اشکال مختلف تولید شده و به یکی از پرمصرف‌ترین غذاهای مردم جهان تبدیل شده است. یکی از مزایای بزرگ پاستا این است که تقریبا می‌توان آن را با همه مواد غذایی؛ از گوشت و مرغ و ماهی گرفته تا سبزیجات و میوه‌ها ترکیب کرد و یا با انواع سس پاستا سرو نمود. از دیگر مزایای تهیه پاستا، حاضرشدن سریع آن در کمتر از نیم ساعت است.


چند نکته اساسی در پخت انواع پاستا

  • همیشه این نکته را به یاد داشته باشید که برای پخت پاستا باید از قابلمه‌ بزرگ استفاده کرده و پاستا را با آب کم و مقداری نمک جوشاند.
  • هرگز درب قابلمه را نبندید زیرا آب سر می‌رود.
  • از پخت زیاد انواع پاستا خودداری نمایید و وقتی پاستا نرم شد ( نه آنقدر نرم که زیر دندان له شود)، آن را آبکش نمایید.


زمان پیشنهادی برای پخت انواع پاستا:

پاستای تازه تو خالی                        2 تا 3 دقیقه
پاستای تازه تو پر                             8 تا 10 دقیقه
پاستای خشک تو خالی                   10 تا 12 دقیقه
پاستای خشک تو پر                        15 تا 20 دقیقه


مواد لازم برای پخت پاستا پنه پنیری یا خوراک سه پنیر:

 کره برای چرب کردن ظرف
 پاستا پنه 400 گرم
 روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
 تخم مرغ 2 عدد
 پنیر ریکوتا 350 گرم
 ریحان تازه چند برگ
 پنیر موزارلا یا هالومی 100 گرم
 پنیر پارمزان رنده شده 70 گرم
 نمک و فلفل به میزان لازم


	طرز تهیه پاستا پنه پنیری یا خوراک سه پنیر | وب


طرز تهیه پاستا پنه پنیری یا خوراک سه پنیر:

  1. برای تهیه پاستا پنه پنیری یا خوراک سه پنیر که تقریبا مشابه پاستا پنیری است، ابتدا یک ظرف پیرکس بزرگ را با کره چرب کنید و کنار بگذارید.
  2. یک قابلمه بزرگ را پر از آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. وقتی آب به جوش آمد، پاستا را داخل آب ریخته و کمی نمک و مقدار کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید.
  3. پس از 8 الی 10 دقیقه پاستاهایی که تقریبا نرم شده‌اند را آبکش نمایید.
  4. در این مرحله تخم‌مرغ‌ها را درون کاسه‌ای شکسته و هم بزنید. پنیر ریکوتا را به آن اضافه کرده و به مقدار لازم نمک و فلفل بزنید.
  5. نیمی از پاستاهای آبکش‌شده را کف ظرف چرب شده بریزید و روی آن‌ها را با برگ‌های ریحان بپوشانید.
  6. مقداری از مخلوط پنیر ریکوتا و تخم‌مرغ را به آرامی روی پاستاها ریخته، سپس پنیر موزارلای رنده شده را روی آن پخش کنید. 
  7. باقیمانده برگ‌های ریحان را روی پنیرها قرار داده و باقی پاستا را نیز روی برگ‌های ریحان قرار دهید. 
  8. مخلوط پنیر ریکوتا و تخم‌مرغ را روی پاستا ریخته و با پنیر پارمزان روی آن را بپوشانید.
  9. فر را روشن کنید و دمای آن را روی 190 درجه سانتی‌گراد یا 375 درجه فارنهایت تنظیم کرده و پاستا را به مدت 30 الی 40 دقیقه داخل فر قرار دهید.
برای تزیین پاستا پنه پنیری می‌توانید از برگ‌های ریحان استفاده نمایید.


گردآوری: گروه آشپزی وب


همچنین مشاهده کنید