پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه پاستا پنه پنیری یا خوراک سه پنیر
تاریخچه تولید و مصرف پاستا به دوران امپراطوری رم باستان باز میگردد. امروزه اما، این خوراک محبوب در انواع و اشکال مختلف تولید شده و به یکی از پرمصرفترین غذاهای مردم جهان تبدیل شده است. یکی از مزایای بزرگ پاستا این است که تقریبا میتوان آن را با همه مواد غذایی؛ از گوشت و مرغ و ماهی گرفته تا سبزیجات و میوهها ترکیب کرد و یا با انواع سس پاستا سرو نمود. از دیگر مزایای تهیه پاستا، حاضرشدن سریع آن در کمتر از نیم ساعت است.
چند نکته اساسی در پخت انواع پاستا
- همیشه این نکته را به یاد داشته باشید که برای پخت پاستا باید از قابلمه بزرگ استفاده کرده و پاستا را با آب کم و مقداری نمک جوشاند.
- هرگز درب قابلمه را نبندید زیرا آب سر میرود.
- از پخت زیاد انواع پاستا خودداری نمایید و وقتی پاستا نرم شد ( نه آنقدر نرم که زیر دندان له شود)، آن را آبکش نمایید.
زمان پیشنهادی برای پخت انواع پاستا:
پاستای تازه تو خالی 2 تا 3 دقیقه
پاستای تازه تو پر 8 تا 10 دقیقه
پاستای خشک تو خالی 10 تا 12 دقیقهپاستای خشک تو پر 15 تا 20 دقیقه
مواد لازم برای پخت پاستا پنه پنیری یا خوراک سه پنیر:
کره | برای چرب کردن ظرف |
پاستا پنه | 400 گرم |
روغن زیتون | 1 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 2 عدد |
پنیر ریکوتا | 350 گرم |
ریحان تازه | چند برگ |
پنیر موزارلا یا هالومی | 100 گرم |
پنیر پارمزان رنده شده | 70 گرم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه پاستا پنه پنیری یا خوراک سه پنیر:
- برای تهیه پاستا پنه پنیری یا خوراک سه پنیر که تقریبا مشابه پاستا پنیری است، ابتدا یک ظرف پیرکس بزرگ را با کره چرب کنید و کنار بگذارید.
- یک قابلمه بزرگ را پر از آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. وقتی آب به جوش آمد، پاستا را داخل آب ریخته و کمی نمک و مقدار کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید.
- پس از 8 الی 10 دقیقه پاستاهایی که تقریبا نرم شدهاند را آبکش نمایید.
- در این مرحله تخممرغها را درون کاسهای شکسته و هم بزنید. پنیر ریکوتا را به آن اضافه کرده و به مقدار لازم نمک و فلفل بزنید.
- نیمی از پاستاهای آبکششده را کف ظرف چرب شده بریزید و روی آنها را با برگهای ریحان بپوشانید.
- مقداری از مخلوط پنیر ریکوتا و تخممرغ را به آرامی روی پاستاها ریخته، سپس پنیر موزارلای رنده شده را روی آن پخش کنید.
- باقیمانده برگهای ریحان را روی پنیرها قرار داده و باقی پاستا را نیز روی برگهای ریحان قرار دهید.
- مخلوط پنیر ریکوتا و تخممرغ را روی پاستا ریخته و با پنیر پارمزان روی آن را بپوشانید.
- فر را روشن کنید و دمای آن را روی 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت تنظیم کرده و پاستا را به مدت 30 الی 40 دقیقه داخل فر قرار دهید.
برای تزیین پاستا پنه پنیری میتوانید از برگهای ریحان استفاده نمایید.
گردآوری: گروه آشپزی وب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست