یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه پاستا پنه پنیری یا خوراک سه پنیر
تاریخچه تولید و مصرف پاستا به دوران امپراطوری رم باستان باز میگردد. امروزه اما، این خوراک محبوب در انواع و اشکال مختلف تولید شده و به یکی از پرمصرفترین غذاهای مردم جهان تبدیل شده است. یکی از مزایای بزرگ پاستا این است که تقریبا میتوان آن را با همه مواد غذایی؛ از گوشت و مرغ و ماهی گرفته تا سبزیجات و میوهها ترکیب کرد و یا با انواع سس پاستا سرو نمود. از دیگر مزایای تهیه پاستا، حاضرشدن سریع آن در کمتر از نیم ساعت است.
چند نکته اساسی در پخت انواع پاستا
- همیشه این نکته را به یاد داشته باشید که برای پخت پاستا باید از قابلمه بزرگ استفاده کرده و پاستا را با آب کم و مقداری نمک جوشاند.
- هرگز درب قابلمه را نبندید زیرا آب سر میرود.
- از پخت زیاد انواع پاستا خودداری نمایید و وقتی پاستا نرم شد ( نه آنقدر نرم که زیر دندان له شود)، آن را آبکش نمایید.
زمان پیشنهادی برای پخت انواع پاستا:
پاستای تازه تو خالی 2 تا 3 دقیقه
پاستای تازه تو پر 8 تا 10 دقیقه
پاستای خشک تو خالی 10 تا 12 دقیقهپاستای خشک تو پر 15 تا 20 دقیقه
مواد لازم برای پخت پاستا پنه پنیری یا خوراک سه پنیر:
کره | برای چرب کردن ظرف |
پاستا پنه | 400 گرم |
روغن زیتون | 1 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 2 عدد |
پنیر ریکوتا | 350 گرم |
ریحان تازه | چند برگ |
پنیر موزارلا یا هالومی | 100 گرم |
پنیر پارمزان رنده شده | 70 گرم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه پاستا پنه پنیری یا خوراک سه پنیر:
- برای تهیه پاستا پنه پنیری یا خوراک سه پنیر که تقریبا مشابه پاستا پنیری است، ابتدا یک ظرف پیرکس بزرگ را با کره چرب کنید و کنار بگذارید.
- یک قابلمه بزرگ را پر از آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. وقتی آب به جوش آمد، پاستا را داخل آب ریخته و کمی نمک و مقدار کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید.
- پس از 8 الی 10 دقیقه پاستاهایی که تقریبا نرم شدهاند را آبکش نمایید.
- در این مرحله تخممرغها را درون کاسهای شکسته و هم بزنید. پنیر ریکوتا را به آن اضافه کرده و به مقدار لازم نمک و فلفل بزنید.
- نیمی از پاستاهای آبکششده را کف ظرف چرب شده بریزید و روی آنها را با برگهای ریحان بپوشانید.
- مقداری از مخلوط پنیر ریکوتا و تخممرغ را به آرامی روی پاستاها ریخته، سپس پنیر موزارلای رنده شده را روی آن پخش کنید.
- باقیمانده برگهای ریحان را روی پنیرها قرار داده و باقی پاستا را نیز روی برگهای ریحان قرار دهید.
- مخلوط پنیر ریکوتا و تخممرغ را روی پاستا ریخته و با پنیر پارمزان روی آن را بپوشانید.
- فر را روشن کنید و دمای آن را روی 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت تنظیم کرده و پاستا را به مدت 30 الی 40 دقیقه داخل فر قرار دهید.
برای تزیین پاستا پنه پنیری میتوانید از برگهای ریحان استفاده نمایید.
گردآوری: گروه آشپزی وب
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
مجلس شورای اسلامی مجلس شورای نگهبان ایران دولت حجاب دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران قالیباف افغانستان رئیسی رئیس جمهور
تهران هواشناسی چین شورای شهر تهران شورای شهر شهرداری تهران پلیس قتل سیل کنکور فضای مجازی وزارت بهداشت
قیمت دلار مالیات خودرو دلار قیمت خودرو بانک مرکزی بازار خودرو قیمت طلا مسکن تورم ایران خودرو سایپا
زنان تئاتر تلویزیون سریال بازیگر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران سینما فیلم موسیقی سریال پایتخت قرآن کریم
سازمان سنجش خورشید
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه آمریکا جنگ غزه روسیه اوکراین حماس ترکیه عراق ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی باشگاه پرسپولیس جام حذفی آلومینیوم اراک سپاهان استقلال تراکتور وحید شمسایی
هوش مصنوعی اپل آیفون تبلیغات همراه اول فناوری اینترنت ناسا گوگل بنیاد ملی نخبگان دانش بنیان
موز خواب بارداری دندانپزشکی کاهش وزن آلزایمر