یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

سینه مرغ شکم پر با فلفل هالوپینو


سینه مرغ شکم پر با فلفل هالوپینو

این غذای خوشمزه را می توانید در دورهمی ها و مهمانی های خانوادگی در کنار غذای اصلی تهیه و سرو نمایید.

این غذای خوشمزه را می توانید در دورهمی ها و مهمانی های خانوادگی در کنار غذای اصلی تهیه و سرو نمایید.

مواد لازم:

یک عدد فلفل هالوپینو

۶۰ گرم پنیر خامه ای

نصف پیمانه پنیر چدار

۳ عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان

نمک

دو پیمانه آرد سفید

دو عدد تخم مرغ همزده

دو پیمانه پودر سوخاری

یک پیمانه روغن سرخ کردنی

طرز تهیه:

1- در یک کاسه متوسط، پنیر خامه ای، پنیر چدار و فلفل هالوپینوی خرد شده را با یکدیگر مخلوط نمایید.

2- پس از شستن و خشک کردن سینه های مرغ، با چاقوی تیز یک طرف آنها را به صورت یک جیب برش دهید. سپس داخل آن را با مخلوط هالوپینو پر کنید.

3- لبه های مرغ را روی هم فشار دهید تا محل برش بسته شود.

4- آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری را در سه کاسه جداگانه بریزید.

5- مرغ های شکم پر را ابتدا در آرد، سپس تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.

6- روغن را درون تابه بزرگی ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا کاملا گرم شود.

7- در این فاصله فر را با دمای ۱۸۰درجه روشن کنید.

8- سپس سینه های مرغ شکم پر را درون روغن داغ گذاشته و دو طرف آن را تا زمانی که کاملا طلایی گردند، سرخ کنید.

9- در آخر، آنها را درون ظرف مناسب فر گذاشته و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.