سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

کیک شکلاتی بدون آرد


کیک شکلاتی بدون آرد

● مواد لازم:
▪ شکلات نیمه تلخ: ۳۴۰ گرم
▪ کره: ۵ قاشق غذاخوری
▪ شیر: ۵ قاشق غذاخوری
▪ پودر بادام: ۵ قاشق غذاخوری
▪ شکر: ۱۸۰ گرم
▪ بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
▪ تخم مرغ: ۴ عدد
● طرز تهیه:
فر …

مواد لازم:

شکلات نیمه تلخ:

۳۴۰ گرم

کره:

۵ قاشق غذاخوری

شیر:

۵ قاشق غذاخوری

پودر بادام:

۵ قاشق غذاخوری

شکر:

۱۸۰ گرم

بکینگ پودر:

یک قاشق مرباخوری

تخم مرغ:

۴ عدد

طرز تهیه:

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید. قالب ۲۳ سانتی متری را با کاغذ روغنی بپوشانید. شکلات را تکه کنید و همراه با کره و شیر در ظرفی که روی قابلمه در حالت جوش است قرار دهید تا ذوب شود. زرده تخم مرغ را همراه با نصف شکر بزنید و مواد شکلات را به آن اضافه کنید. در این مرحله پودر بادام و بکینگ پودر را به مواد اضافه و هم بزنید. سفیده تخم مرغ را هم بزنید و سپس به تدریج بقیه شکر را به آن اضافه کنید و بزنید تا سفت شود و شکل بگیرد. سفیده را به آرامی به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید. مواد را در قالب ریخته و به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید. توجه داشته باشید به علت نداشتن آرد، پف این کیک می خوابد. کیک را می توان با خامه سرو کرد.