شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
۷ توصیه چاک دیویس برای موفقیت
چاک دیویس در مورد دنبال کردن علاقه و رسیدن به موفقیت از این طریق، چیز های زیادی می داند. او با راه اندازی یک روزنامه ی ورزشی کوچک در سن ۱۳ سالگی و درخواست از پیت روزل، سرپرست لیگ فوتبال امریکا برای مصاحبه، توجه او را به خود جلب کرد.
روزل سپس از دیویس خواست در جلسات انتخابی بازیکنان جدید لیگ، همراه او حضور یابد. دیویس در نهایت ۱۰ سال با جلسات انتخابی بازیکنان لیگ فوتبال آمریکا همکاری کرد و فرصت های فراهم شده از این طریق را به شغلی در اسپورت ایلوستریتد تبدیل کرد.
او با شرکت هایی نظیر تی وی گاید و دیزنی، پله های ترقی را یکی پس از دیگری بالا رفت و در نهایت به عنوان رئیس گروه اینترنتی تجارت الکترونیکی، به رهبری فروشگاه مجازی دیزنی، دیزنی تراول و ESPN مشغول شد.
جای تعجب ندارد که دیویس جایزه ی کارآفرین جوان ارنست سال ۲۰۱۴ را از آن خود کرد. او مهارت های خود را با تبدیل شاپزیلا، از یک استارتاپ کوچک به نام بیزریت به بزرگ ترین وبسایت خرید آنلاین به نمایش گذاشت.
سپس وبسایت پخش فیلم فاندانگو را به شکوفایی رساند و آن را با قراردادی نه رقمی به کامکست فروخت. دیویس در حال حاضر ریاست سواگباکس را بر عهده دارد؛ پلتفرمی برای جایزه های آنلاین که تا کنون بیش از ۱۰۰ میلیون دلار کارت هدیه و پول نقد در اختیار اعضای خود قرار داده است.
او در حال حاضر به عنوان کارآفرین در مدرسه ی کسب و کار هاروارد مشغول فعالیت است و با شرکت های سرمایه گذاری حوزه ی فناوری به فعالیت می پردازد. دیویس تجربیات خود را در قالب ۷ درس مهم برای رسیدن به موفقیت در اختیار کارآفرینان جوان قرار داده است که در ادامه می خوانیم.
۱- «مظهر خوبی و مثبت نگری باشید»
دیویس به اجتناب از میانبر های فریبکارانه و در عوض قدم گذاشتن در مسیر مستقیم و باریک موفقیت باور قلبی دارد. او اعتقاد دارد تنها راه پیش افتادن از دیگران در بلندمدت، حفظ راستا و وجهه ی اخلاقی کار است.
او توصیه می کند: «فریبکاری ممکن است به نظر بیشترین حاشیه ی سود را داشته باشد، اما اگر مسیر درست را در پیش بگیرید، به صورت طبیعی و در عمل سود بیشتری عاید شما خواهد شد.
به علاوه، قطعاً شب ها راحت تر خواهید خوابید. با همکاران خود روراست باشید تا بدانند جایگاهشان واقعاً کجاست. شما به عنوان یک تیم می توانید همه چیز را به سطح بالاتری ارتقا دهید».
۲- «برای خود دوست دست و پا کنید و هوای آنها را داشته باشید»
دیویس به همراه آوردن بخش بزرگی از تیم خود به شرکت های جدید اعتقاد دارد. او روابط پابرجا را، هم برای بهره وری و هم برای روحیه ی تیم با ارزش می داند. او می گوید «من چهار هم تیمی دارم که در سومین شرکت هنوز همراه من هستند. چندین نفر دیگر هم در سواگباکس هستند که در شرکت قبلی نیز با هم کار می کردیم.
کار کردن در شرکتی که به همه احساس برابری می دهد استراتژی خوبی برای گره زدن سرنوشت افراد به تیم و تقویت روحیه ی تیمی در میان آنهاست. در هم آمیختن روابط دوستانه با کار باعث می شود کار حالت خشک خود را از دست بدهد، بنابراین بهتر است هر جا می روید تیم خود را نیز همراه خود ببرید».
۳- «جبران را به بخشی از زندگی کاری خود نیز تبدیل کنید»
دیویس جبران را به بهترین شکل در تمام جنبه های زندگی خود به کار می گیرد. او برای اینکه موفقیت خود را برای جامعه ی اطراف خود جبران کرده باشد شنبه ها فوتبال جوانان را داوری می کند و در سال بخشی از وقت خود را به راهنمایی و پرورش چندین استارتاپ مختلف اختصاص می دهد.
دویویس می گوید مشاوره مزایای بسیار خوبی دارد: «اینکه بتوانی کارآفرینان جوان را همان طوری راهنمایی و هدایت کنی که خودت در اوایل کار راهنمایی شده ای احساس بسیار خوبی دارد. به علاوه برای من بازگشت زیادی هم به همراه می آورد.
کارآفرینان جوان این موضوع را با دوستان خود در میان می گذارند و این به وجهه ی من در این کار کمک فراوانی می کند. ایده های بلا استفاده زیاد می بینم اما در میان آنها ایده های خوبی هم پیدا می شود که می توان رویشان سرمایه گذاری کرد و آنها را به جایی رساند».
۴- «محل و شرایط خوش فکری تان را کشف کنید»
کارکنان امروزی در مورد محل انجام کارهایشان انعطاف پذیری بیشتری دارند. دیویس به شدت اعتقاد دارد افراد باید از این فرصت ها برای لذت بردن از محیط کار خود بهره بگیرند تا بتوانند مثبت نگر تر و نوآور تر باشند.
او می پرسد: «آیا وقتی روی تردمیل می دوید بهتر فکر می کنید؟ یا وقتی در هواپیما هستید و هدفون روی گوشتان قرار دارد؟ ببینید چطور می توانید از این فرصت طلایی بهره برداری کنید و آن را در مسیر کارِ سازنده قرار دهید.
بهترین ایده های من هنگام اسکی و وقتی در طبیعت به سر می برم و از تلفن و سایر عوامل مخل دور هستم به ذهن من می رسند».
۵- «در مورد نتیجه بخش بودن یا نبودن همه چیز صداقت داشته باشید»
چسبیدن به چیز هایی که به شما استرس وارد می کنند و انرژی تان را می گیرند، شما را به جایی نخواهد رساند. دیویس توصیه می کند: «جلوی ضرر هر چیز یا هر کسی که نتیجه ی خوبی برایتان در بر نداشته را بگیرید.
همیشه وقتی کسی که مسئولیت خود را به درستی انجام نمی داده از تیم حذف می شود، همه با خودشان می گویند کاش این کار زودتر انجام شده بود».
۶- «حوزه ی علاقه تان را به کسب و کار خود تبدیل کنید»
دیویس به ورزش علاقه ی خاصی دارد. او مقایسه ی کار با موقعیت های ورزشی مورد علاقه اش را بسیار دوست دارد و همیشه به دنبال این است که همتای شغلی آنها را بیابد.
او در این باره می گوید: «من افق کاری خودم را مثل برخی ورزش ها به چهار قسمت تقسیم می کنم. یک چهارم اول مرحله ی ساختن تیم با استخدام بازیکنان جدید، اهداف جدید مدیریتی، و حرکات جانبی است. یک چهارم دوم زمان آزمودن جریان های جدید درآمدی و جرح و تعدیل تمرکز در خطوط مختلف کسب و کار است.
ما در یک چهارم سوم با تمرکز روی رشد درآمد و سود، بخش های پربازده کسب و کارمان را تقویت می کنیم و کم بازده ها را یا کاهش می دهیم یا به کلی حذف می کنیم. در یک چهارم پایانی نیز من شروع می کنم به شرح داستان سه ربع پیشین، سخنرانی در میزگرد ها و ملاقات با سرمایه داران و در نهایت فروش شرکت».
دیویس می گوید: «توصیه ی من این است که برای زحمات هر یک از کارمندان در هر مرحله ای احترام قائل شویم.
برخی از آنها آجر و ملات شرکت را گذاشته اند، برخی دیگر کسب و کار فوق العاده ای روی آن بنا می کنند و دیگران نیز آن را به شکوفایی می رسانند. همه ی ما در مسیر زندگی شخصی و کاری خود، در پولساز کردن کسب و کار نقش خودمان را ایفا می کنیم».
علاقه ی مشهود دیویس به ورزش است که او را به پیشروی و رقابت وا می دارد. شما شاید طرفدار ورزش خاصی نباشید و مثلاً به هنر، ریاضیات یا علوم علاقه ی بیشتری نشان دهید.
حوزه ی علاقه ی شما هرچه که هست، دیویس به شما توصیه می کند آن را در کارتان به کار بگیرید تا درگیر نبرد همیشگی میان کارهایی که دوست دارید انجام دهید و کارهایی که باید انجام دهید نشوید.
او این موضوع را به خوبی بیان می کند: «اگر این کار را درست انجام دهید، از اینکه بابت انجام کار مورد علاقه تان به شما حقوق می دهند تعجب خواهید کرد. با انتخاب مکان درست برای کار، تفریح و شادی، انرژی بیشتری بگیرید».
۷- «از عمر مفید خود آگاه باشید»
یکی از عوامل بزرگ موفقیت دیویس عمل گرایی اوست. رویکرد او نسبت به مدیریت رویکرد خدمت رسانی به جای تکبرورزی است. دیویس این امر را اینگونه توضیح می دهد: «من کار خود را موقتاً اجاره می کنم.
به عنوان مدیرعامل به درخواست هیئت مدیره کار می کنم. یک روز هم برای رهبری شرکت نوبت کس دیگری می شود و او باید وظیفه ی رهبری و هدایت امور را به دست بگیرد و همه چیز را از جایی که من رسانده ام به سطح بالاتری هدایت کند.
به خاطر این باور، در پنج شرکت حضور داشته ام؛ هر کدام از چهار تا شش سال. در مورد بازه ی زمانی مفید خود در یک موقعیت یا شرکت واقع گرا باشید و از دوران تصدی گری خود بیشترین بهره را بگیرید چرا که هیچ چیز ابدی نیست».
وب سایت دیجیاتو - پیام ادیب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست