جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
اهمیت میزان غذا برای مادر و نوزاد
کم غذاخوردن در دوره شیردهی، از شیر می کاهد و زیادی آن از جمله مواردی است که شیر را می افزاید و باعث سنگین شدن آن بر معده نوزاد می شود. با سنگین شدن غذا برای نوزاد، سوء هاضمه در معده اش افزایش می یابد و با افزایش سوء هاضمه، اسهال پی در پی و دل پیچه عارض می شود. غذای زن شیرده باید از ابتدای شیردهی نان تنوری باشد که خوب خمیر شده است، زیرا این نان برای معده سبک، سریع الهضم و کثیرالغذاست. حریره نیز که با گندم پوست کنده تهیه شده مفید است زیرا این حریره با بدن سازگار است. باید رقیق باشد. می توان مقداری عسل یا شکر روی آن ریخت. این غذا شیر را پاکسازی می کند و بعد از آن باید غذا غلیظ تر و قوی تر باشد. مقداری گردو نیز به آن بیفزایید زیرا گردو به پاکسازی کمک می کند.
در کتاب حفظ سلامتی و درمان بیماری های زنان باردار، نوزادان و کودکان، احمد بن محمد بلدی آورده است که با قوی شدن کودک سزاوار است که غذای مادر یا دایه قوی تر شود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل رئیس جمهور دولت سیزدهم رئیسی توماج صالحی دولت سیدابراهیم رئیسی مجلس شورای اسلامی مجلس تعطیلی شنبه ها شورای نگهبان
سیل مشهد سیل مشهد هواشناسی تهران خراسان رضوی پلیس باران سازمان هواشناسی بارش باران قوه قضاییه شهرداری تهران
خودرو قیمت خودرو قیمت طلا مالیات بازار خودرو قیمت دلار مسکن ایران خودرو تعطیلی شنبه دلار بانک مرکزی تورم
لیلا حاتمی زری خوشکام علی حاتمی نمایشگاه کتاب سینمای ایران نمایشگاه کتاب تهران کتاب تلویزیون سریال سینما فردوسی موسیقی
ایلان ماسک
رژیم صهیونیستی غزه روسیه آمریکا فلسطین حماس جنگ غزه چین اوکراین ترکیه یمن حزب الله لبنان
فوتبال تراکتور پرسپولیس جام حذفی سپاهان مس رفسنجان لیگ برتر لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال باشگاه استقلال بازی جواد نکونام
هوش مصنوعی گوگل آیفون اپل همراه اول سونی سرعت اینترنت تبلیغات عیسی زارع پور
بارداری پوست کاهش وزن چای دیابت آلزایمر