سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
تدبیر برای آن که سطل شما پر شود
اجتناب از کاستن سطل:
در چند روز آینده بکوشید هنگام کاستن از سطل دیگران فورا مچ خود را بگیرید و آن را متوقف کنید بیشتر کنش و واکنشهای اخیر خود را مورد توجه قرار دهید.
آیا کسی را مورد تمسخر قرار دادهاید؟ به ضعف کسی اشاره کردهاید؟ اشتباه کسی را با سر و صدا بازگو کردهاید؟ اگر این طور است، تلاش کنید نوبت دیگر به موقع دکمه «ایست» را در سرتان فشار دهید.
بر آنچه درست است نور بتابان:
وقتی کسی سطل شما را پر میکند آن را بپذیرد هرگز به آن بیتوجهی نکنید و از ارزش کاری که میکند نکاهید در مقابل با گفتن «سپاسگزارم» سطلهای آنها را پر کنید و بگذارید آنها بدانند که از تعریف یا تحسین آنها قدردانی میکنید. به نوبه خود شما میتوانید انرژی تجدید شده خود را بیشتر با دیگران تقسیم کنید.
پیدا کردن دوستان خوب:
روابط دوستانه خوب انسان را به سوی افزایش قابل توجهی در رضایت از
زندگی هدایت میکند. اد داینر روانشناس برجسته میگوید: «افراد بسیار شاد از روابط اجتماعی بالایی برخوردارند.» به عبارت دیگر ادداینر و محققان همکار او دریافتهاند که انسانها تنها از لحاظ روانی در رنجند.
به برخی از روابط دوستانه خود توجه کنید. آنها احتمالا بر اثر یک سری کنش و واکنشهای مثبت شکل گرفتهاند. احتمال این که شما با کسی روابط دوستانه برقرار کنید که بیشتر کنش و واکنشهای اولیه شما منفی بوده بسیار کم است. در خلال اولین کنشها در یک آشنایی جدید، این را به خاطر داشته باشید.
در هر صورت چه بخواهید دوستهای زیاد داشته باشید یا فقط تعداد محدودی دوست صمیمی، بهترین راه پر کردن سطل افراد در برخوردهای اولیه است. این راهی موثر برای شروع دوستیهای جدید و تقویت روابط و دوستیهای موجود شماست.
در واقع دوستیهای شما بدون پر کردن مرتب سطلها کمتر احتمال دوام دارند، شکوفایی آنها که دیگر جای خود دارد. این مفهوم را به خاطر بسپارید و آن را در مورد مهمترین افراد زندگیتان به کار ببندید. به آنها بگویید چقدر برای شما مهم هستند و چرا. شاید فکر کنید خودشان میدانند، حتی اگر بدانند، باز هم دوست دارند بشنوند و درباره آنچه آنها را تقویت میکند بیشتر یاد بگیرد. سعی کنید تا یک رابطه قابل اعتمادتر، پردوامتر و مثبتتر بسازید. با نگرشی مثبت و غیرشرطی به دوستان خود توجه کنید. آنها را در تلاشهایتان حمایت کنید. مشوق و ناصح آنها باشید یا دستکم کسی باشید که میتوان همیشه از او کلامی محبتآمیز شنید.
اما این ار را فقط به دوستان و اقوام خود محدود نکنید. در محیط کار هرگاه کسی کار مهمی انجام میدهد به آن توجه کنید. درباره هر کسی که با او کار میکنید یا برخورد دارید چیز جدیدی یاد بگیرد. با آشنایان حتی با غریبهها برخوردهای مثبت بیافرینید. به تدریج متوجه میشوید که افراد بیشتری مایلند در کنارتان باشند.
بدون انتظار ببخشید:
در برخوردهای خود دنبال فرصتهایی برای دادن هدایای کوچک بگردید – مثلا یک چیز زینتی ارزانقیمت، در آغوش کشیدنی با محبت، یا پیشنهاد خوردن یک فنجان قهوه یا حتی یک لبخند میتواند هدیهای غیرمنتظره و دوستداشتنی به حساب آید. همچنین توجه کنید که چگونه میتوانید به طور غیرمنتظره چیزی را با کسی شریک شوید.
تغییر قانون طلایی:
در مورد پر کردن سطلها این سخن را که «نسبت به دیگران همان کاری را انجام دهید که مایلند آنها نسبت به شما انجام دهند» توصیه نمیکنیم، بلکه به جای آن پیشنهادی کمی متفاوت برای شما داریم: «نسبت به دیگران آنچنان رفتار کنید که از شما میخواهند نسبت به آنها رفتار کنید.»
در پر کردن سطل به شکلی قوی و پرمعنا فردی ساختن رمز کار است.
بنابراین شما پرکننده سطل هستید به پیش بروید و تغییر دهید – یا دستکم قانون طلایی را دوباره معنا کنید. جنبه دیگر فردی ساختن این است: آنچه ما در دیگران مورد تحسین قرار میدهیم به آنها کمک میکند تا هویت و موفقیت آیندهشان را شکل دهند و به این دلیل است که پر کردن سطل باید ویژه هر فرد باشد
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست