سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
ویروس آنفلوآنزا و مواد غذایی
با افزایش آمار مبتلایان به آنفلوآنزای خوکی (H۱N۱) طبیعی است که مردم در خصوص امنیت زندگی روزمره خود نگران باشند. با توجه به شیوع آنفلوآنزا نگرانی های مربوط به امنیت مواد غذایی زیاد شده است و سوالی که پیش می آید این است که آیا ممکن است مواد غذایی توسط کارگران مزرعه، در مغازه ها، کارخانه ها و ... آلوده شود؟ طبق گزارش مرکز کنترل بیماری (CDC)آمریکا، ویروس آنفلوآنزا از طریق غذا پخش نمی شود همانند انواع دیگر آنفلوآنزا، ویروس H۱N۱ هنگام تنفس، عطسه و یا سرفه فرد مبتلا پخش می شود و با تماس با سطح آلوده با میکروب و سپس دست زدن به دهان، بینی و یا چشم انتقال می یابد. ویروس آنفلوآنزا صرفا از طریق تنفس میکروب، دست زدن به بینی، دهان و یا چشم منتشر می شود.
هر فردی که تماس مستقیم با غذا دارد از جمله، مزرعه دار، سرآشپز، پیش خدمت رستوران باید نکات ایمنی را رعایت کند. از جمله شستن منظم دست، دمای پخت و شست وشوی درست و دقیق مواد غذایی. ویروس آنفلوآنزا می تواند روی سطوح زنده بماند و ۲ تا ۸ ساعت پس از قرار گرفتن روی سطح، فرد را آلوده کند. بنابراین احتمال کمی وجود دارد که میوه و سبزی هنگام رسیدن به مقصد آلوده باشد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست