سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
آشنایی با روش تهیه نانک سیاه دانه و زیره
مواد اولیه :
آرد گندم سبوسدار:
۱۲۰ گرم
سبزیهای معطر خشک و بیکینگ پودر:
یک قاشق مرباخوری
روغن آفتابگردان یا هسته انگور:
دو قاشق غذاخوری
ماست دو و نیم درصد چربی:
۱۰۰ گرم
زیره و سیاه دانه:
یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
آرد را با بیکینگ پودر و سبزیهای معطر مخلوط میکنیم. روغن آفتابگردان یا هسته انگور و ماست را به آرد اضافه کرده تا یک دست شود.
خمیر را به ۱۵ قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را به صورت نانهای کوچک ۱۰ سانتیمتری و مربع شکل باز میکنیم.
زیره و سیاه دانه را در ظرفی ریخته و نانها را در آن میغلتانیم.
روی نانها را پوشانده به مدت یک ساعت در یخچال میگذاریم.
کف سینی فر را کمی چرب کرده و نانها را روی آن قرار داده در فر میگذاریم و با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد حدود ۱۸ دقیقه میپزیم.
نکتـه :
کسانی که رژیم غذایی دارند این نان را به صورت میان وعده یا برای صبحانه استفاده کنند.
از سبزیهای معطری مانند ترخون، نعنا، شوید و مرزه استفاده کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی سیدابراهیم رئیسی رئیسی شهادت ایران بالگرد حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم شهادت رئیسی شهادت سید ابراهیم رئیسی
تهران هواشناسی شهرداری تهران هلال احمر پلیس سردار رادان سیل قوه قضاییه آموزش و پرورش مشهد سیل مشهد بارش باران
پیام تسلیت یارانه یارانه نقدی بورس قیمت خودرو قیمت دلار خودرو دلار بازار خودرو قیمت طلا حقوق بازنشستگان بازنشستگان
شهید رئیسی تلویزیون لیلا حاتمی سینما هنرمندان شعر سینمای ایران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سریال زری خوشکام نمایشگاه کتاب رسانه ملی
قرآن تجهیزات پزشکی
رژیم صهیونیستی امیرعبداللهیان ترکیه روسیه چین ولادیمیر پوتین غزه اسرائیل فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال منچسترسیتی تراکتور بازی بارسلونا
تبلیغات سامسونگ هوش مصنوعی اپل موبایل ناسا اینترنت نمایشگاه ایران هلث هواپیما
سرطان رژیم غذایی خواب آلزایمر زیبایی استرس کاهش وزن طبیعت