سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

آشنایی با روش تهیه نانک سیاه دانه و زیره


آشنایی با روش تهیه نانک سیاه دانه و زیره

● مواد اولیه :
▪ آرد گندم سبوس‌دار: ۱۲۰ گرم
▪ سبزی‌های معطر خشک و بیکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
▪ روغن آفتابگردان یا هسته انگور: دو قاشق غذاخوری
▪ ماست دو و نیم درصد چربی: ۱۰۰ گرم
▪ …

مواد اولیه :

آرد گندم سبوس‌دار:

۱۲۰ گرم

سبزی‌های معطر خشک و بیکینگ پودر:

یک قاشق مرباخوری

روغن آفتابگردان یا هسته انگور:

دو قاشق غذاخوری

ماست دو و نیم درصد چربی:

۱۰۰ گرم

زیره و سیاه دانه:

یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

آرد را با بیکینگ‌ پودر و سبزی‌های معطر مخلوط می‌کنیم. روغن آفتابگردان یا هسته انگور و ماست را به آرد اضافه کرده تا یک دست شود.

خمیر را به ۱۵ قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را به صورت نان‌های کوچک ۱۰ سانتی‌متری و مربع شکل باز می‌کنیم.

زیره و سیاه دانه را در ظرفی ریخته و نان‌ها را در آن می‌غلتانیم.

روی نان‌ها را پوشانده به مدت یک ساعت در یخچال می‌گذاریم.

کف سینی فر را کمی چرب کرده و نان‌ها را روی آن قرار داده در فر می‌گذاریم و با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد حدود ۱۸ دقیقه می‌پزیم.

نکتـه :

کسانی که رژیم غذایی دارند این نان را به صورت میان وعده یا برای صبحانه استفاده کنند.

از سبزی‌های معطری مانند ترخون، نعنا، شوید و مرزه استفاده کنید.