سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
شنبلیله، تقویت کننده حس بویایی و چشایی
شنبلیله، اگرچه بومی کشورهای مدیترانه و آسیاست اما در سراسر جهان کشت می شود. برگ ها و دانه این گیاه خواص دارویی زیادی دارد.
عملکرد نادرست و انسداد غدد بزاق یا حفره های بینی اغلب به از دست دادن حس چشایی و بویایی منجر می شود، اما با مصرف منظم این گیاه، می توانید از این عارضه ناراحت کننده رهایی پیدا کنید.
دم کرده تخم این گیاه کاهش دهنده خلط و دفع کننده سموم از بدن است.
با کاهش قندخون کلسترول کل و تری گلیسیرید و افزایش کلسترول خوب، به درمان بیماران دیابتی کمک می کند.
افزایش دهنده شیر مادر است.
کاهش دهنده التهاب بدن است.
از تجمع باکتری های مضر در بدن پیش گیری می کند.
تخم آن تقویت کننده حافظه است.
برای کاهش وزن، ناشتا تخم های خیس شده آن را بجوید.
ماسک تهیه شده با برگ های شنبلیله و آب برای برطرف کردن چین و چروک، جوش های سرسیاه و جوش های قرمز مفید است.
درد و علایم قاعدگی را کاهش می دهد.
علاوه بر تقویت مو از شوره پیش گیری می کند.
با حفظ متابولیسم بدن، مانع بروز یبوست می شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست