سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
مجله ویستا

شنبلیله، تقویت کننده حس بویایی و چشایی


شنبلیله، تقویت کننده حس بویایی و چشایی

شنبلیله، اگرچه بومی کشورهای مدیترانه و آسیاست اما در سراسر جهان کشت می شود. برگ ها و دانه این گیاه خواص دارویی زیادی دارد.
عملکرد نادرست و انسداد غدد بزاق یا حفره های بینی اغلب …

شنبلیله، اگرچه بومی کشورهای مدیترانه و آسیاست اما در سراسر جهان کشت می شود. برگ ها و دانه این گیاه خواص دارویی زیادی دارد.

عملکرد نادرست و انسداد غدد بزاق یا حفره های بینی اغلب به از دست دادن حس چشایی و بویایی منجر می شود، اما با مصرف منظم این گیاه، می توانید از این عارضه ناراحت کننده رهایی پیدا کنید.

دم کرده تخم این گیاه کاهش دهنده خلط و دفع کننده سموم از بدن است.

با کاهش قندخون کلسترول کل و تری گلیسیرید و افزایش کلسترول خوب، به درمان بیماران دیابتی کمک می کند.

افزایش دهنده شیر مادر است.

کاهش دهنده التهاب بدن است.

از تجمع باکتری های مضر در بدن پیش گیری می کند.

تخم آن تقویت کننده حافظه است.

برای کاهش وزن، ناشتا تخم های خیس شده آن را بجوید.

ماسک تهیه شده با برگ های شنبلیله و آب برای برطرف کردن چین و چروک، جوش های سرسیاه و جوش های قرمز مفید است.

درد و علایم قاعدگی را کاهش می دهد.

علاوه بر تقویت مو از شوره پیش گیری می کند.

با حفظ متابولیسم بدن، مانع بروز یبوست می شود.