یکشنبه, ۲۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 9 February, 2025
انچیلادای مرغ (مکزیکی)
![انچیلادای مرغ (مکزیکی)](/web/imgs/16/11/qceb71.jpeg)
مواد لازم:
کره: ۳قاشق غذاخوری
آرد: ۳قاشق غذاخوری
خامه: یک پیمانه
آب مرغ: یک پیمانه
فلفل سبز خرد شده: ۲عدد
مرغ آب پز و ریش ریش شده: به اندازه کافی
پنیر پیتزا: ۲ پیمانه
نان یوفکا یا لواش نازک: به اندازه کافی
طرز تهیه:
برای تهیه سس، کره را در ماهیتابه بزرگی که روی حرارت ملایم قرار داده اید ذوب و آرد را کم کم به آن اضافه کنید. به مدت یک تا ۲دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود. سپس آ ب مرغ را آرام آرام اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا سس یکدستی به دست بیاید.
پخت را به مدت ۵ تا ۱۰دقیقه ادامه دهید و مرتب مواد را هم بزنید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و خامه را به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.
در هر یک از نان ها مقداری مرغ ریش ریش شده، پنیر و گشنیز بریزید و نان را لول کنید و در ظرف مناسب بچینید .سپس سس تهیه شده را روی نان ها بریزید وبقیه پنیر را اضافه کنید. ظرف را به مدت ۲۵دقیقه در فر با حرارت ۲۰۰درجه سانتی گراد قرار دهید. اگر می خواهید روی آن برشته شود، برای چند دقیقه زیر گریل قرار دهید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست