سه شنبه, ۲ مرداد, ۱۴۰۳ / 23 July, 2024
مجله ویستا

جوز هندی، برای رفع ناراحتی گوارشی


جوز هندی، برای رفع ناراحتی گوارشی

از جوز هندی که بومی کشور اندونزی است و طعمی کمی شیرین و تند دارد در تهیه غذاها و نوشیدنی های مختلف استفاده می شود.

از جوز هندی که بومی کشور اندونزی است و طعمی کمی شیرین و تند دارد در تهیه غذاها و نوشیدنی های مختلف استفاده می شود.

این ادویه خواص متعددی دارد که بخشی از آن در این مطلب به نقل از سایت «هلث مد» ذکر شده است.

مخلوط شیر ولرم و کمی پودر جوز هندی، خواب آور است.

تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است.

اسکراب کمی پودر آن با آب یا عسل، باعث صافی و شادابی پوست و کاهش لکه ها و آکنه می شود.

افزودن آن به غذا، ناراحتی گوارشی را از بین می برد.

از مغز در برابر بیماری هایی مانند آلزایمر محافظت می کند.

از دردهای عضلانی و مفصلی پیشگیری می کند.

خاصیت ضدباکتریایی دارد و در نتیجه به طور موثر بوی بد دهان را رفع می کند و مشکلات لثه و دندان را برطرف می کند.

کلیه و کبد را پاکسازی و هر نوع سموم را از بدن دفع می کند.