سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

دونر مرغ کبابی


دونر مرغ کبابی

رنگ مرغها که عوض شد فلفل سبزای خرد شده رو اضافه میکنیم.

مواد لازم :

فیله مرغ : ۵۰۰ گرم

فلفل دلمه ای رنگی : ۱ عدد

فلفل سبز : ۲ عدد

قارچ : ۱۵۰ گرم

پیاز : ۱ عدد بزرگ

گوجه فرنگی : ۲ عدد

نمک، فلفل، زرد چوبه : به میزان لازم

آویشن : ۱ ق م

نان باگت : همبرگری ۵ عدد

پنیر پیتزا : ۲۰۰ گرم

طرز تهیه :

ابتدا پیاز رو خلالی ریز خورد کرده و تفت میدیم .

بعد فیله های مرغ رو که باریک باریک خرد کرده به پیاز تفت خورده اضافه میکنیم.

رنگ مرغها که عوض شد فلفل سبزای خرد شده رو اضافه میکنیم.

فلفل سبزها که سبک شد گوجه فرنگی خرد شده رو اضافه میکنیم.

تو این مرحله باید اجازه بدین تا کاملا گوجه ها نرم و ابشون کشیده بشه بعد قارچها رو اضافه کنین.

سپس فلفل دلمه ای خلال شده رو اضافه میکنیم نباید اجازه بدین فلفل دلمه ای خیلی حرارت ببینه چون تلخ میشه.

بعد ادویه ها رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم حدودا ۱ تا ۲ دقیقه تفت بخوره .

در آخر پودر آویشن رو اضافه و از روی حرارت برمیدارم.

سره نان باگت رو با چاقوی تیزی ببرین و جدا کنین بعد خمیر داخله نون رو در بیارین .

ابتدا کمی پنیر میریزین بعد از مواد گوشتی داخلشو پر میکنین (سعی نکنین با فشار قاشق مواد بیشتری داخله نان جا بدید چون باعثه خمیری شدنه داخله نون میشه ).

بعد در اخر روشو با پنیر پیتزا پوشش بدید .

نانهای پر شده رو داخل سینی فر بچینین و به مدت ۱۰ دقیقه داخله فر از پیش گرم شده با درجه ۱۸۰ قرار بدید تا پنیرها آب بشه

میتونین این غذا رو با سس فلفل تند میل کنین.