سه شنبه, ۱۴ اسفند, ۱۴۰۳ / 4 March, 2025
مجله ویستا

خورش چینی با گوشت


خورش چینی با گوشت

▪ گوشت راسته گوساله پخته شده: یک پیمانه
▪ قارچ خرد شده پخته شده: یک پیمانه
▪ آرد ذرت: یک قاشق سوپخوری
▪ فلفل سبز و قرمز دلمه‌ای: یک پیمانه
▪ سویا سس: سه تا چهار قاشق سوپخوری
▪ سیر کوبیده: …

گوشت راسته گوساله پخته شده:

یک پیمانه

قارچ خرد شده پخته شده:

یک پیمانه

آرد ذرت:

یک قاشق سوپخوری

فلفل سبز و قرمز دلمه‌ای:

یک پیمانه

سویا سس:

سه تا چهار قاشق سوپخوری

سیر کوبیده:

دو حبه

کره:

۱۰۰ گرم

نمک و فلفل:

به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا سیر و کره را با هم تفت دهید. سپس گوشت را که از قبل پخته‌اید، روی آن بریزید تا آب آن بخار شود. به ترتیب سس سویا، آرد ذرت، نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید این مواد با گوشت و سیر کمی حرارت ببینند. سپس قارچ را در دو مرحله به مایه اضافه کنید و صبر کنید تا همه مواد کاملا بپزند. این غذا را می‌توان با برنج هم میل کرد.