سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

پاستای مرغ و خردل


پاستای مرغ و خردل

هر واحد غذایی پاستای مرغ و خردل سرشار از ویتامین های B و روی است . خردل سرشار از ویتامین C است و برای درمان و پیشگیری از بروز سرما خوردگی مناسب است.

مواد لازم :

کره : ۱ قاشق غذاحوری

سینه مرغ خرد شده : ۱۰۰ گرم

پاستای سبزیجات : ۲۷۵ گرم

پنیر کم چرب و کم نمک : ۲۰۰ گرم

پودر مخمر : نصف قاشق غذاخوری

دانه یا سس خردل : ۱ قاشق غذاخوری

فلفل : به میزان لازم

روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه پاستای مرغ و خردل :

۱. در یک ماهیتابه روغن و کره را حرارت دهید و به آن مرغ های خرد شده را اضافه نمایید و تفت دهید تا طلایی شوند .

۲. در فاصله سرخ شدن مرغ ها در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و سپس پاستا ها را در آن ریخته تا نرم شوند . برای تهیه سس پنیر و مخمر و خردل را به همراه چهار قاشق غذاخوری آب در یک شیرجوش با حرارت کم مخلوط نمایید .

۳. این کار را به صورت یکنواخت و به مدت سه دقیقه انجام دهید . پاستاهای جوشیده شده را آبکش نموده و مقداری روغن زیتون به آن ها اضافه نمایید .

۴. در ظرف مخصوص سرو بریزید و سس را به همراه مرغ های پخته شده به آن اضافه نمایید . به آرامی مخلوط نموده و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه سس به خورد پاستا برود و بعد پاستای مرغ و خردل را می توانید میل نمایید .