شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

پیتزای مرغ


پیتزای مرغ

● مواد لازم:
▪ سینه مرغ خلال شده : ۲ عدد
▪ پیازچه خرد شده : یک سوم پیمانه
▪ روغن زیتون : ۳ قاشق سوپخوری
▪ زعفران حل شده : ۳ قاشق سوپخوری
▪ قارچ خرد شده : یک دوم پیمانه
▪ فلفل دلمه ای قرمز …

مواد لازم:

سینه مرغ خلال شده :

۲ عدد

پیازچه خرد شده :

یک سوم پیمانه

روغن زیتون :

۳ قاشق سوپخوری

زعفران حل شده :

۳ قاشق سوپخوری

قارچ خرد شده :

یک دوم پیمانه

فلفل دلمه ای قرمز خرد شده :

۱ عدد

جعفری خرد شده :

یک چهارم پیمانه

پنیر موزارلا و گودا :

از هر کدام ۱۵۰ گرم

پودر آویشن و نمک و فلفل سیاه :

به میزان کافی

طرزتهیه

روغن زیتون را در تابه ریخته و آن را روی حرارت قرار می دهیم . سپس سینه مرغ و فلفل دلمه ای و پیازچه و قارچ و جعفری خرد شده و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده تفت می دهیم . آنگاه روغن اضافی مواد را از ظرف خارج می کنیم . ظرف گردی را به قطر ۲۸ سانتیمتر انتخاب می کنیم و کف آن را با روغن مایع به وسیله برس چرب کرده و خمیر پیتزا را در آن پهن می کنیم . سپس مواد را بر روی خمیر ریخته و در آخر پنیر را رنده کرده و همراه با پودر آویشن بر روی پیتزا می ریزیم . پیتزا را به مدت ۱۰ دقیقه کف فر و ۲۰ دقیقه در طبقه میانی فر قرار می دهیم تا پخته شود.

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا :

آب ولرم :

یک و یک دوم پیمانه

پودر خمیر ترش :

یک و یک دوم قاشق چایخوری

روغن زیتون :

۴ قاشق سوپخوری

نمک :

یک دوم قاشق چایخوری

آرد :

سه و یک سوم پیمانه

پنیر گودا :

۱۰۰ گرم

طرز تهیه :

آب ولرم را با پودر خمیر ترش و نمک مخلوط کرده و با قاشق چوبی به هم می زنیم تا کاملا در آب حل شود

بعد از ۱۰ دقیقه آرد را اضافه کرده ورز می دهیم و روغن زیتون را نیز به تدریج به خمیر اضافه کرده و حدود ۷ دقیقه آن را ورز می دهیم اگر خمیر به دست چسبید کمی آرد مازاد بر اندازه داده شده به آن اضافه می کنیم تا چسبندگی از بین برود . خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه در کاسه ای قرار داده و روی آن را با دستمال تمیزی می پوشانیم سپس پنیر رنده شده را به خمیر اضافه کرده ورز می دهیم تا کاملا با هم مخلوط شوند . به این ترتیب خمیر آماده پخت می باشد