سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
هشدار؛ از كلمهی عبورتان محافظت كنید
بحث داغ «هك» طرفداران زیادی میان كاربران اینترنت، به خصوص افراد كم سن و سال دارد به طوری كه یكی از آرزوی آنها یافتن كلمهی عبور و پست الكترونیكی اطرافیان است .
متاسفانه بیشتر اوقات این كاربران هستند كه كلمهی عبورشان را فاش میكنند، بسیار پیش میآید كه شما به عنوان یك كاربر دوستدار هك به اینترنت مراجعه میكنید و به دنبال مقالاتی در زمینهی راه به دست آوردن كلمهی عبور یك شخص به جستجو میپردازید.
مقالات زیادی در این زمینه وجود دارد كه گاه بسیار فنی هستند و به راحتی شما را فریب میدهند و در واقع به جای اینكه شما در هك كردن دیگران یاری كنند خودتان را هك میكنید .
مثلا به شما میگویند برای به دست آوردن كلمهی عبور پست الكترونیكی یك كاربر یاهو كافی است كافی است، یك حساب (account) در یاهو داشته باشید تا كارگزار (server) مطمئن شود كه شما یك كاربر واقعی هستید ، آنگاه همهی (user ID) و كلمهی عبور خودتان را همراه با نشانی پست الكترونیكی شخصی كه میخواهید هك كنید، برای كارگزار به نشانی
forgotten-password@yahoo.com و یا نشانیهای مشابه به آن ارسال میكنید؛ آنگاه كارگزار كلمهی عبور شخص مزبور را از بانك اطلاعاتی خود استخراج و برای شما ارسال میكند .
واقعیت این است كه این نشانیها متعلق به كارگزار نیست و هكرها با انتخاب زیركانهی این نشانیهای پست الكترونیكی به راحتی كاربران را فریب میدهند. شما در واقع خودتان نام وكلمهی عبورتان را برای هكرها میفرستید.
گاه پیش میآید كه دوستی در یك نامهی الكترونیكی (email) شما را به دیدن یك نشانی (URL) دعوت میكند، به محض كیلك كردن روی این نشانی با پیغام خطای (Timeout) كارگزار، با پست الكترونیكی خود مواجه میشوید كه از شما خواسته میشود كلمهی عبورتان را دوباره وارد كنید، اما ممكن است این پیغام از جانب كارگزار مربوط صادر نشده و در واقع ترفندی باشد برای فاش شدن كلمه عبور شما باشد، یعنی شخص مزبور صفحهای كاملا مشابه با صفحهی خطای (Time out) كارگزار یاهو ، هاتمیل یا غیره ساخته كه با كلیك كردن شما، این صفحه نمایش داده میشود و در نتیجه شما با دستان خود كلمهی عبور خود را فاش میكنید .
پس در انتخاب كلمهی عبور خود دقت كنید تا ساده و قابل حدس زدن نباشد توجه كنید هرگاه كلمهی عبور شما فاش شود شخص مربوطه میتواند با مراجعه به صندوق پستی (mail box) شما و تغییر كلمهی عبورتان به نامههای خصوصی شما دست یابد و برای دوستانتان از قول شما نامه ارسال كند ، پس بهتر است كه در انتخاب و محافظت از كلمات عبور خود دقت كنید تا با چنین مشكلاتی مواجه نشوید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست