چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
مجله ویستا
پاستای تره فرنگی و نخودسبز
مواد لازم برای ۴نفر:
- تره فرنگی کوچک خرد شده- ۸عدد
- قارچ برش زده- ۴۰۰گرم
- خامه- ۱۴۰میلی لیتر
- جعفری خردشده- به مقدار لازم
- روغن زیتون- ۲قاشق غذاخوری
- پیاز خرد شده متوسط- یک عدد
- سیر خرد شده- ۳حبه
- آب لیمو- به مقدار لازم
- پودر جوز هندی، نمک و فلفل- کمی
- نخود آب پز شده- ۲۵۰گرم
- پنیر پارمیزان- ۵۰گرم
- پاستا- ۳۰۰گرم
طرز تهیه:
پیاز، تره فرنگی و سیر را به مدت ۵دقیقه در ماهیتابه در بسته در روغن تفت دهید تا کمی نرم شود. در ماهیتابه را بردارید و حرارت گاز را زیاد و قارچ را اضافه کنید و به مدت ۵دقیقه بپزید تا به رنگ طلایی در بیاید. در این مرحله کمی آب لیمو، جوز هندی، نمک و فلفل را اضافه کنید و پخت را به مدت ۵دقیقه دیگر ادامه دهید. نخود سبز آب پز شده و خامه و پنیر را اضافه کنید و با پاستای آب پز و آب کشی شده مخلوط کنید. پاستا را با جعفری خرد شده تزئین و سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست