چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
پخت ناکافی و مسمومیتهای غذایی
هر فردی با مصرف غذای آلوده دچار مسمومیت غذایی می شود. غذا هنگام تولید یا به هنگام پخت ممکن است دچار آلودگی شود. به نقل از سایت «MSN»، در بیشتر موارد علت مسمومیت ناپخته بودن و درست تهیه نشدن غذا یا آلودگی مواد و ظروفی است که برای تهیه غذا به کار رفته است.
به طور کلی برای کاهش خطر مسمومیت غذایی باید نکاتی را مدنظر قرار داد.
* قبل از تهیه غذا، دست ها را خوب با آب ولرم و صابون بشویید.
* آشپزخانه و وسایل آشپزی را تمیز نگه دارید.
* برای مواد غذایی خام و پخته از تخته جداگانه استفاده کنید.
* از چاقویی که برای بریدن گوشت خام استفاده می کنید، بدون شستن برای برش مواد دیگر استفاده نکنید.
* میوه و سبزی را قبل از مصرف خوب بشویید.
* قبل از پخت بگذارید یخ موادغذایی کاملا باز شود.
* مواد غذایی خام را از موادغذایی پخته شده جدا نگه دارید.
* مواد خام را در طبقه های پایین و پخته شده را در طبقه های بالای یخچال قرار دهید.
* مواد غذایی کنسرو شده را در مکان تمیز و خنک قرار دهید.
* مواد غذایی که بوی خوب نمی دهد یا این که کپک زده است، دور بیندازید.
* همیشه تاریخ مصرف و انقضا را قبل از مصرف بررسی کنید.
* تمامی مواد غذایی فاسدشدنی را در دمای ۵درجه سانتی گراد یا کمتر قرار دهید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست